Dodies izbraukumā kopā ar saviem mājas mīluļiem!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/paulk/

Klubs «Mans draugs» aicina doties izbraukumā kopā ar saviem mājas mīluļiem, lai piedalītos jau 13.reizi organizētajā kinoloģiskajā nometnē, aicina Dite Dimante!

Klubs «Mans draugs» rūpējas par to, lai suņu saimniekiem būtu lielāka izpratne par suņa uzvedību. Lai suns būtu ne tikai rotaļlieta, bet domubiedrs, paklausīgs draugs, sabiedrotais.

Šā gada 11. un 12.augustā Gaujas nacionālā parka teritorijā, atpūtas centrā «Gančauskas» sanāks kopā domubiedru grupa, kuru vieno mīlestība pret suņiem un interese par tiem. Divas dienas būs piepildītas ar konkursiem, pārbaudījumiem, sacensībām, kas piemērotas visu vecumu un sagatavotības līmeņu dalībniekiem.

Šis ir unikāls pasākums, kas apvieno gan šķirnes suņus, gan tos suņus, kuru izcelsme nav zināma. Jo jau kluba nosaukumā ir rakstīts - «Mans draugs».

Divās dienās suņi un viņu saimnieki varēs piedalīties dažādos konkursos - zīmējumu konkursā gan pieaugušajiem, gan bērniem, hendleru-iesācēju konkursā gan pieaugušajiem, gan bērniem, konkursā «Dod ķepu, draugs!», pāru, antipāru un kokteiļpāru konkursā, konkursā «Pats, pats, pats...», kostīmu konkursā. Notiks arī darba suņu šķirņu paraugdemonstrējumi un vēl citi. Būs interesanti ne tikai dalībniekiem, bet arī skatītājiem. Bērniem paredzēti īpaši konkursi un aktivitātes.

Būs iespējams jāt gan ar zirgu, gan poniju, šaut ar loku un aktīvi pavadīt laiku pie dabas domubiedru lokā.

Klubs nodrošina iespēju braukt uz pasākumu ar autobusu no Rīgas, Suņu centra «BIS» (Ulbrokas iela 46) līdz pasākuma norises vietai - atpūtas centram «Gančauskas».

Kluba «Mans draugs» kinoloģiskā nometne ir pasākums, kas jau 13.gadu pēc kārtas apvieno dažāda vecuma un nacionalitātes cilvēkus, kuriem ir viena aizraušanās - suņi.

Pievienojieties arī Jūs, un uzzināsit, ko nozīmē konkurss «Pasaukšana uz laiku» vai kā var piedalīties stafetē kopā ar suni!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu