Arī Samoilovs/Sorokins spēlēs 1/8 finālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Londonas olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīra astotdaļfinālā spēlēs abi Latvijas dueti - Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs/Ruslans Sorokins.

Šodien A apakšgrupas mačā brazīlieši Elisons/Emanuels ar 2-0 (26:24 un 21:18) pieveica itāliešus Paolo Nikolai/Danieli Lupo, tādejādi Itālijas duets vairs nav konkurenti Samoilovam/Sorokinam uz divām trešajām vietām, kas automātiski kvalificējas astotdaļfinālam.

Tas nozīmē, ka abi Latvijas dueti ir nodrošinājuši vismaz dalītu 9. vietu Londonas olimpisko spēļu turnīrā. Pirms četriem gadiem Pekinā dalītu 9. vietu izcīnīja Pļaviņš/Samoilovs.

Jau ziņots, ka šorīt Pļaviņš/Šmēdiņš E apakšgrupas pēdējā cīņā ar 2-0 (21:14 un 21:18) uzvarēja Nīderlandes pāri Rihardu Šuilu/Reinderu Numerdoru, nodrošinot pirmo vietu apakšgrupā.

Latvijas pludmales volejbolistu pretinieki astotdaļfinālā kļūs zināmi pēc izlozes, kura risināsies pirms plkst. 1.00 naktī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu