Pēdējā iespēja glābt lieltirgotāju

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Tiešā augstvērtīgu Austrumu paklāju izpārdošana galapatērētājiem Rīgā, centrā «Daugava», vēl tikai 4 dienas.

Publiskā izpārdošana Ganību dambī 24d ar mērķi glābt no maksātnespējas vairākus vadošos lieltirgotājus no Hamburgas brīvostas ir nonākusi finiša taisnē: ir palikušas vēl tikai 4 dienas, lai glābtu no bankrota uzņēmumus, kas nonākuši finansiālās grūtībās nelāgas cenu politikas un labi pazīstamu mazumtirgotāju, šo uzņēmumu starptautisko klientu, dēļ! Sakarā ar piešķirto termiņa pagarinājumu ir jādzēš vismaz lielākā daļa no parāda ne vēlāk kā līdz 2012. gada 6. augustam, citādi šiem uzņēmumiem draud iespēja nonākt izsolē.

Šīs neveiksmes dēļ smalka interjera cienītājiem tiek piedāvāta gada izdevīgākās cenas centrā «Daugava», Ganību dambī 24d, Rīgā (Ziemeļu rajonā, pie ēkas pieejamas autostāvvietas, tālrunis 67 38 38 08): lai glābtu Austrumu paklāju lieltirgotājus no bankrota, atliek vien izpārdot ievērojamu preču klāstu līdz pirmdienai, proti – tiek rīkota publiska visu paklāju izpārdošana ar vairumtirdzniecības cenām, kas lielākoties ir pat vairāk par pusi zemākas nekā vairumtirdzniecības cenas. Izpārdošanas vadītājs Hanss-Joahims Breiers: «Iekasēt parāda dzēšanai nepieciešamos finansiālos līdzekļus četru dienu laikā iespējams, piedāvājot milzīgas atlaides galapatērētājiem, kas spēj par preci samaksāt uzreiz un pilnu cenu. Tādēļ tiek rīkota izpārdošana ar cenām, kas zemākas pat par vairumtirdzniecības cenām!“

Plašajā preču sortimentā ietilpst oriģināli, rokām darināti paklāji dažādos izmēros un ar dažādiem rakstiem, no vienkāršajiem Bidjar, klasiskajiem Täbriz un Nain, modernajiem un unikālajiem Gabbeh un Ziegler paklājiem līdz pat tādiem vērtīgiem meistardarbiem kā, piemēram, Kazak vai zīda Ghom paklāji. Lai katram interesentam būtu iespēja atrast savu sapņu paklāju, notiek uzņēmuma «Bayerische Verwertung“ rīkotā īpašā izpārdošana vēl piektdien, 3. augustā, un sestdien, 4. augustā, no plkst. 10.00 līdz 19.00, kā arī svētdien, 5. augustā, no plkst. 11.00 līdz 18.00; pēdējā tiešās pārdošanas diena ir pirmdiena, 6. augusts (no plkst. 10.00 līdz 19.00). Tu nedrīksti nokavēt šo lielisko, bet pēdējo iespēju!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu