Pārnākot mājās, vīrietis savā dzīvoklī sastop zagli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: wracer, CC licence

Aizvadītajā naktī Rīgā, Miera ielā, kāds vīrietis, pārnākot mājās, savā dzīvoklī sastapa zagli. Policija garnadzi aizturēja.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Daiga Kondrāte, naktī uz ceturtdienu policisti saņēma izsaukumu uz Miera ielu. Viens no iedzīvotājiem bija atnācis mājās un pamanījis, ka viņa dzīvoklis ir uzlauzts, bet tajā atrodas nepazīstams vīrietis.

Svešinieks metās bēgt, taču dzīvokļa īpašniekam izdevās viņu aizkavēt un paziņot par notikušo policijai. Likumsargi operatīvi ieradās notikuma vietā un zagli aizturēja uz aizdomu pamata par zādzības mēģinājumu ar ielaušanos.

Policisti noskaidroja, ka aizturētais ir dzimis 1974.gadā un iepriekš jau sešas reizes tiesāts par zādzībām no dzīvokļiem. Patlaban aizdomās turētais ievietots izolatorā un pret viņu sākts kriminālprocess, kurā turpinās izmeklēšana.

Savukārt otrdien, pamatojoties uz DNS ekspertīzes slēdzienu, kā arī veicot citas izmeklēšanas darbības, policisti aizturēja vēl kādu iespējamu dzīvokļa apzadzēju - 1986.gadā dzimušu vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par 2009.gadā pastrādātu noziegumu.

Tuvākajā laikā tiesa lems par drošības līdzekļa piemērošanu šim aizturētajam, pastāstīja Kondrāte.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu