Džeksona brāļi atsauc parakstu zem apsūdzošās vēstules

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātājs Žermēns Džeksons oficiāli atsaucis savu parakstu zem vēstules, kurā apsūdz mirušā brāļa Maikla Džeksona īpašuma pārvaldītājus paraksta viltošanā.

Tomēr Džeksonu ģimenes loceklis norāda, ka viņam joprojām esot «nopietni iebildumi» pret pārvaldītājiem.

Kā ziņots, Maikla Džeksona māsas un brāļi Dženeta, Rebija, Tito, Rendijs un Žermēns pieprasīja dziedātāja īpašuma pārvaldītājiem Džonam Brankam un Džonam Makleinam atkāpties no amata, jo tie esot mainījuši Džeksona testamentu pēc viņa nāves, iegūstot kontroli pār mūziķa naudu.

«Es anulēju parakstu īpašuma pārvaldītājiem nosūtītajā vēstulē, kurai nekad nevajadzēja tikt publiskotai,» viņš tvīto. «Man joprojām ir nopietni iebildumi pret īpašuma pārvaldītājiem. Es turpināšu pārbaudīt un iejaukties, kad vien radīsies iemesls bažām. Taču šādi jautājumi jārisina zem četrām acīm, nevis publiski strīdoties.»

«Šo paziņojumu vajadzētu uztvert kā mierizlīguma piedāvājumu,» viņš piebilda.

Žermēna brālis Tito Džeksons pagājušonedēļ atsauca savu parakstu zem 17.jūlijā nosūtītās vēstules, kurā īpašuma pārvaldītāji tika apsūdzēti negodprātīgā pienākumu pildīšanā.

To joprojām parakstījuši Džeksonu ģimenes locekļi Dženeta, Rebija un Rendijs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu