Gabrāns un Veselovs atgriežas Valmierā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: E. Vaivads, vocsports.lv

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas klubs «Valmiera» panācis vienošanos ar vietējiem līdzjutējiem labi zināmajiem spēlētājiem - saspēles vadītāju Raimondu Gabrānu un uzbrucēju Pāvelu Veselovu -, aģentūru LETA informēja komandas sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste Kate Glika.

Abi spēlētāji 2010./2011. gada sezonu veiksmīgi aizvadīja tieši «Valmieras» komandā. Ar abiem spēlētājiem līgumi noslēgti uz vienu sezonu.

Gan 28 gadus vecais Gabrāns, gan 29 gadus vecais Veselovs iepriekšējo sezonu aizvadīja Kiprā. Gabrāns kopā ar Raiti Grafu spēlēja Igora Miglinieka trenētajā Limasolas «Apollon» komandā, bet Veselovs pārstāvēja Nikosijas «Keravnos».

«Šobrīd komandas komplektācija tuvojas noslēgumam, esam vēl trešā numura jeb vieglā uzbrucēja pozīcijas spēlētāja meklējumos. Ir vairākas kandidatūras un tuvākajās dienās arī šis jautājums tiks atrisināts. Ir gandarījums, ka izdevās panākt vienošanos ar spēlētājiem, kuri kluba krāsas ļoti veiksmīgi ir pārstāvējuši jau iepriekš, turklāt divi no viņiem ir vietējās sporta skolas audzēkņi,» citēts «Valmieras» ģenerālmenedžeris Mārtiņš Bērziņš.

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā komandai pievienojās divi valmierieši - Jānis Kaufmanis un Kalvis Krūmiņš.

Šobrīd līgumi ar klubu ir Gabrānam, Krūmiņam, Kaufmanim, Edmundam Elksnim, Mārim Ziediņam, Jānim Engeram, Veselovam, Artjomam Butjankovam, Viktoram Iļjinam un Elvim Saulītim.

Komanda gatavošanos sezonai Vidzemes Olimpiskā centra sporta bāzēs galvenā trenera Vara Krūmiņa vadībā uzsāka jau vakar, 1. augustā.

Gaidāmajā sezonā «Valmiera» plāno startēt divos turnīros - LBL un Baltijas Basketbola līgā (BBL).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu