Pludmales volejbolisti uzzina pretiniekus olimpisko spēļu 1/8 finālā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas pludmales volejbola dueti - Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs/Ruslans Sorokins - uzzinājuši savus pretiniekus Londonas olimpisko spēļu turnīra astotdaļfinālā.

Turnīrā ar 17. numuru izliktie Pļaviņš/Šmēdiņš šodien, plkst. 15.00 astotdaļfinālā mērosies spēkiem ar Norvēģijas duetu Tarjei Skārlundu/Martinu Spinangru (18.), kuriem F apakšgrupā izdevās izcīnīt divus panākumus un iegūt otro vietu.

Bet ar 16. numuru izliktie Samoilovs/Sorokins sestdien, plkt. 19.00 astotdaļfinālā spēkosies ar Eiropas čempioniem, vāciešiem Jūliusu Brinku/Jonasu Rekermanu (3.), kuri ar trim uzvarām uzvarēja C apakšgrupā.

Abi Latvijas bīčvolejbola dueti jau ir nodrošinājuši vismaz dalītu 9. vietu kopvērtējumā, kas ļaus atkārtot Pekinas olimpiskajās spēlēs iespēto, kad Pļaviņš/Samoilovs ieguva 9. vietu.

Ja Pļaviņš/Šmēdiņš uzvarēs astotdaļfinālā, nākamajā kārtā viņus gaidīs amerikāņu Džeikoba Giba/Šona Rozentāla un Krievijas dueta Konstantīna Semjonova/Sergeja Prokopjeva cīņas uzvarētāji. Bet Samoilovu/Sorokinu panākuma gadījumā ceturtdaļfinālā gaidīs brazīlieši Rikardu/Pedru vai spāņi Adrains Gavira/Pablo Erera.

Atgādinām, ka Pļaviņš/Šmēdiņš E apakšgrupā izcīnīja trīs uzvaras trīs spēlēs, pārliecinoši uzvarot apakšgrupā, bet Samoilovs/Sorokins D apakšgrupā ar diviem panākumiem trīs mačos ieņēma trešo vietu, tomēr tas neliedza kvalificēties astotdaļfinālam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu