Nākamnedēļ būs jūtama rudens elpa

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Tuvākajās četrās diennaktīs Latvijā saglabāsies silts laiks un daudzviet gaidāmas pērkona lietusgāzes, pēc tam ar brāzmainu vēju ieplūdīs vēss gaiss.

Naktī uz sestdienu valsts centrālajā un austrumu daļā daudzviet gaidāmas pērkona lietusgāzes, vietām stipras, un vietām Latvijā sabiezēs migla. Dienā debesis daudzviet būs apmākušās, bet, sākot no rietumiem, mākoņu kļūs mazāk, un dažviet īslaicīgi līs, galvenokārt Austrumlatvijā iespējams pērkona negaiss.

Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +13..+18 grādiem, dienā tā pakāpsies līdz +20..+25 grādiem. Brīvdienās pūtīs lēns līdz mērens mainīga virziena vējš, bet galvenokārt rietumu vējš.

Svētdien gaidāms saulaināks un pārsvarā sauss laiks, minimālā gaisa temperatūra būs +9..+15 grādu, dienā gaiss iesils līdz +22..+27 grādiem.

Saskaņā ar pašreizējām prognozēm pirmdien un otrdien daudzviet būs pērkona lietusgāzes. Pēc tam ar brāzmainu dienvidrietumu vēju ieplūdīs vēss gaiss - trešdiena, visticamāk, vairs nebūs siltāka par +17..+21 grādu, līdzīga gaisa temperatūra saglabāsies vairākas dienas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu