«Domenikss» loģistikas uzņēmumam «Baltic Logistic Solutions» piegādās 22 kravas auto

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

Autoražotāja «Daimler AG» pārstāvis Latvijā SIA «Domenikss» noslēdzis darījumu par 22 jaunu kravas automašīnu piegādi Latvijas loģistikas uzņēmumam «Baltic Logistic Solutions», biznesa portālu «Nozare.lv» informēja «Domeniksā».

Darījuma summa netiek izpausta.

Līguma ietvaros «Domenikss» loģistikas uzņēmumam piegādās sešas «Mercedes-Benz» «Atego» un 16 «Actros» kravas automašīnas.

Noslēgtais līgums ietver ne tikai transporta līdzekļu piegādi un standarta garantijas laiku. «Baltic Logistic Solution» iegādātajām kravas automašīnām tiks nodrošināts pagarināts garantijas laiks - kopā septiņi gadi, kā arī apkope un tehniskais nodrošinājums. Transporta līdzekļu iegādes un uzturēšanas izmaksas ir iekļautas fiksētā ikmēneša summā, kas ir nemainīga visu līguma periodu. Šie nosacījumi «Baltic Logistic Solution» ļaus prognozēt kravas automašīnu uzturēšanas izmaksas.

«Baltic Logistic Solutions» valdes loceklis Jevgēņijs Semjaņņikovs norādīja, ka uzņēmums vienmēr ir pievērsis uzmanību sniegto pakalpojumu kvalitātei un drošībai. «Paplašinot savu autoparku ar jaunajām «Mercedes-Benz» automašīnām, esam pacēluši kvalitātes latiņu vēl augstāk, garantējot klientiem stabilitāti un drošību pārtikas produkcijas loģistikā. Jaunās automašīnas ļaus piedāvāt Latvijas ražotājiem un tirgotājiem jaunas iespējas un ekonomiskus risinājumus preču piegādēm visā Latvijas teritorijā trīs pārvadāšanas temperatūrās - mīnus 18 grādos pēc Celsija (C), no plus 2 līdz plus 6 un plus 18.»

Savukārt «Domeniksa» ģenerāldirektors Viktors Troicins atzina, ka Latvijas uzņēmumi, atjaunojot autoparkus, rūpīgāk analizē un vērtē vairs ne tikai izmaksas transporta līdzekļu iegādes brīdī.

«Baltic Logistic Solutions» ir preču izplatīšanas loģistikas uzņēmums Latvijā, kas nodrošina preču piegādes un noliktavas pakalpojumus ražotājiem un vairumtirgotājiem. Katru dienu uzņēmums piegādā pārtikas un nepārtikas preces veikaliem, restorāniem, kafejnīcām, skolām, bērnudārziem, slimnīcām u.c. - vidēji ap 1900 piegādēm dienā.

«Baltic Logistic Solutions» ir Lietuvas kompānijas «Baltic Logistic Solutions» meitaskompānija, kas ir viens no lielākajiem loģistikas uzņēmumiem Lietuvā. Uzņēmuma autoparkā ir vairāk nekā 100 automašīnas. No esošā autoparka 24 transporta vienības ir «Mercedes-Benz Sprinter», tās «Baltic Logistic Solutions» iegādājās no «Domeniksa» pirms nedaudz vairāk kā pusgada.

Jau ziņots, ka loģistikas pakalpojumu sniedzēja SIA «Baltic Logistic Solutions» apgrozījums pērn samazinājies par 12,4% - līdz 26,81 miljonam latu, liecina «Firmas.lv» informācija.

2010.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 30,59 miljoni latu.

Uzņēmumam vairāk nekā trīs reizes - no 344 907 latiem 2010.gadā līdz 106 242 latiem 2011.gadā - izdevies samazināt zaudējumus.

«Baltic Logistic Solutions» vadības ziņojumā teikts, ka 2012.gadā kompānija plāno izvērst darbību vietējā un Eiropas Savienības tirgū, palielinot apgrozījumu. Uzņēmums cer piesaistīt jaunus potenciālos pircējus.

«Baltic Logistic Solutions» dibināta 2006.gadā, kad tas atdalījās no mātesuzņēmuma «Avers centrs». Uzņēmums nodarbojas ar pilnu loģistikas pakalpojumu nodrošināšanu Latvijas teritorijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu