Pulkinena savu dzīvokli gribētu pārdot par vēl lielāku summu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

«Godīgi sakot, ja es varētu atkāpties, es par šādu cenu dzīvokli tagad nepārdotu. Bet nu, kas noticis, tas noticis,» laikrakstam «Diena» žēlojusies uzņēmēja Irēna Pulkinena, kurai piederošo dzīvokli iecerēts pirkt eksprezidenta Valda Zatlera (RP) lietošanai.

Pilkinena apgalvo, ka ekskluzīvā dzīvokļa cena - 484,9 tūkstoši latu - esot tirgus zemākā robeža.

Kaut arī izskanējis viedoklis,ka dzīvoklis ir krietni pārvērtēts, Pulkinena šo kritiku noraida, apgalvojot, ka dzīvoklis novērtēts ar 93 no 10 iespējamajiem punktiem un norādot, ka pagājušajā vasarā mājā tika veikts ekskluzīvs kāpņutelpas remonts.

<em>Zatlera dzīvokļa pirkšanas cena ir pārvērtēta</em>

Uzņēmēja arī apgalvo, ka aptuveni 3500 eiro par kvadrātmetru esot tuvu zemākajai tirgus cenai, un šobrīd viņa dzīvokli par tādu cenu vairs nepārdotu.

«Tad, kad es piedalījos konkursā, man bija citi apstākļi, bija nepieciešamas finanses vienam projektam. Šo jautājumu es atrisināju, un, godīgi sakot, ja es varētu atkāpties, es par šādu cenu tagad nepārdotu. Bet nu, kas noticis, tas noticis,» tā Pulkinena.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu