Latvijas basketbolistiem minimāls zaudējums pret Itāliju

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas vīriešu basketbola izlase šovakar Polijas pilsētā Sopotā, gatavojoties Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram, pārbaudes spēlē ar 85:87 piekāpās Itālijas valstsvienībai.

Rezultatīvākais Latvijas komandā ar 23 punktiem bija Rihards Kuksiks (3p. - 4/6), 13 punktus pievienoja Mārtiņš Meiers, bet 12 punkti bija Kaspara Bērziņa rēķinā. Itālijas izlasē 18 punktus guva Marko Kuzins, 14 punktus sakrāja Pjetro Ardori, bet 13 punktus guva Andželo Džigli.

Turnīra nākamajās spēlēs sestdien Latvijas valstsvienība tiksies ar Polijas izlasi, bet svētdien - ar Melnkalnes basketbolistiem. Šīs ir pēdējās trīs Latvijas izlases pārbaudes spēles pirms Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra, kas sāksies 15. augustā.

Ieoriekšējās pārbaudes spēlēs Latvijas divreiz pārspēja Kipru, bet pēc tam piedzīvoja pa diviem zaudējumiem pret Melnkalnes un Serbijas izlasēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu