Lēbs vadībā pēc Somijas rallija pirmās dienas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pēc pasaules autorallija čempionāta (WRC) astotā posma - Somijas rallija - pirmās dienas piektdien vadībā atrodas astoņkārtējais pasaules čempions francūzis Sebastjans Lēbs no «Citroen» komandas.

Lēbs uzvarēja divos no trim pirmās dienas ātrumposmiem, par 7,3 sekundēm apsteidzot savu komandas biedru Miko Hirvonenu no Somijas.

Trešajā vietā pašlaik atrodas «Ford» vienību pārstāvošais somu braucējs Jari-Mati Latvala, bet ceturtais ir norvēģu pilots Madss Estbergs («Adapta Ford»).

Tikmēr «Ford» rūpnīcas pilots, 2003. gada pasaules čempions, Peters Solbergs no Norvēģijas pēc pirmās dienas ir sestais, kamēr devītais ir igaunis Ots Tanāks, kurš brauc «M-Sport Ford» komandā.

Somijas rallijs turpināsies līdz sestdienai.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc septiņiem posmiem līderis ar 145 punktiem ir Lēbs, viņam 38 punktus zaudē Hirvonens, bet trešais ir Solbergs, kurš iekrājis 90 punktus. Savukārt vēl par desmit punktiem mazāk ir Estbergam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu