Rīgas «Dinamo» zaudējums pirmajā pārbaudes spēlē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pirmajā pārbaudes spēlē pirms piektās KHL sezonas Rīgas «Dinamo» hokejisti šodien Daugavpilī ar 1:2 zaudēja Minskas «Dinamo» komandai.

Spēles sākumā mājinieki divreiz spēlēja vairākumā un ieguva iniciatīvu, bet pirmās trešdaļas izskaņā divreiz skaitlisko pārsvaru centās realizēt «minskieši», tomēr ne Kevins Lalands, ne Mikaels Telkvists netika pārspēti.

Otrā perioda vidū Minskas «Dinamo» ar minūtes un četru sekunžu intervālu guva divus vārtus, kad izcēlās Džefs Plets un Čārlzs Linglets. Taču trešdaļas 14. minūtē mazākumā divatā pret vienu aizsargu izslidoja «rīdzinieki» un pēc Roba Šrempa piespēles precīzi meta Aleksandrs Žirū.

Trešajā periodā Rīgas «Dinamo» vārtos Telkvista vietā stājās Māris Jučers, un trešdaļas sākumā mājiniekiem bija skaitliskais vairākums, tomēr panākt izlīdzinājumu neizdevās. Arī atlikušajā laikā «rīdzinieki» neprata atspēlēties un nācās samierināties ar minimālu zaudējumu.

Gatavošanos sezonai Rīgas «Dinamo» turpinās Piņķos, un 8. augustā «Inbox.lv» ledus hallē tiks aizvadīts pārbaudes mačs pret Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) komandu Aļmetjevskas «Ņeftjaņik».

Jaunās sezonas pirmo maču «rīdzinieki» aizvadīs 6. septembrī viesos pret Prāgas «Lev», bet pirmā spēle savā laukumā «Dinamo» komandai būs 13. septembrī pret Artūra Kuldas pārstāvēto Novosobirskas «Sibirj».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu