Policija aiztur laupītājus Rīgā un Siguldā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šonedēļ Rīgas reģiona policijas darbinieki aizturēja divus agrāk sodītus vīriešus aizdomās par laupīšanām Rīgā un Siguldā.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kondrāte portālu «Apollo» informēja, ka trešdien Rīgā, M.Keldiša ielā kādai sievietei uzbruka vīrietis un mēģināja no kakla noraut ķēdīti.

Sieviete pretojās un ķēdīte ieslīdēja viņas drēbēs, taču uzbrucējs aizbēga. Pēc notikušā cietusī ziņoja policijai un raksturoja nepazīstamā vīrieša pazīmes.

Policijas ekipāža, pārmeklējot tuvāko apkārtni, pamanīja iespējamo vainīgo un aizturēja viņu. Policisti iecirknī noskaidroja, ka vīrietis dzimis 1981.gadā un jau agrāk sodīts par dažādiem likumpārkāpumiem. Pret aizdomās turamo sākts kriminālprocesu un piektdien tiesa lems par drošības līdzekļa piemērošanu aizturētajam.

Savukārt pagājušajās brīvdienās vienā no Siguldas parkiem kādam vīrietim uzbruka svešinieks un, pielietojot fizisku spēku, nolaupīja naudu un mobilo tālruni. Policisti, veicot izmeklēšanas darbības un aptaujājot aculieciniekus, 31.jūlijā aizturēja 1982.gadā dzimušu vīrieti aizdomās par laupīšanu.

Aizturētais agrāk sodīts par līdzīgu laupīšanu izdarīšanu, kā arī par zādzībām. Siguldas policijas iecirknī saņemti vēl divi iesniegumi par zādzībām, ko, iespējams, veicis aizturētais.

Tiesa vīrietim piemērojusi drošības līdzekli – apcietinājumu un lietā turpinās izmeklēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu