Francijas policija medī dārgu rokas pulksteņu zagļu bandu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Francijas policija medī zagļu bandu, kas pēdējo divu nedēļu laikā Franču Rivjērā nozaguši miljoniem eiro vērtus rokas pulksteņus, noraujot tos no īpašnieku plaukstu locītavām.

Francijas dienvidu piekrastē zagļu banda darbojas kopš jūlija vidus, un tās upuru vidū ir arī kāds krievu tautības bagātnieks, kuram, atgriežoties savā atpūtas rezidencē Kannās, tika nozagts 550 000 eiro (386 542 latus) vērts «Richard Mille» rokas pulkstenis.

Zagļi vispirms identificē vērtīga rokas pulksteņa īpašnieku un tad seko tam. Kad viņš gatavojas dodies prom savā automašīnā, viens no bandas locekļiem aiztraucas garām ar motorolleri, aizskarot automašīnas sānu spoguli. Kad autovadītājs mēģina spoguli sakārtot, uzrodas otrs zaglis uz motorollera un, garām braucot, norauj vērtīgo pulksteni no īpašnieka plaukstas locītavas.

Policija uzskata, ka šīs zādzības pastrādā banda no Neapoles, Itālijā, kas Kannās līdzīgus noziegumus pastrādājusi arī laika posmā no 2007. līdz 2009.gadam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu