Sevastova pārliecinoši iekļūst Trnavas ITF turnīra pusfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova piektdienas vakarā izcīnīja uzvaru Slovākijas pilsētā Trnavā notiekošā ITF 50 000 sērijas turnīra vienspēļu ceturtdaļfināla mačā.

Aizvadītajā cīņā šobrīd WTA ranga 163. vietā esošā Sevastova ar 6-0 un 6-1 pārliecinoši uzvarēja bulgārieti Diju Evtimovu, kura pasaules rangā ir 209. pozīcijā. Par ceturtdaļfināla pārvarēšanu Sevastova nopelnījusi 32 WTA vienspēļu ranga punktus.

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Sevastova ar 6-0 un 6-4 pieveica Horvātijas tenisisti Indiri Akiki, kura pasaules rangā ieņem 424. pozīciju, bet pēc tam ar 6-0 un 6-3 pārspēja krievieti Jeļenu Bovinu, kura WTA rangā atrodas 227. vietā.

Vienspēļu turnīrā startēja arī Laura Gulbe, kura ir Latvijas vadošā tenisista Ernesta Gulbja pusmāsa. Viņa pirmās kārtas mačā ar 1-6 un 1-6 pārliecinoši zaudēja rumānietei Kristīnai-Andrea Mitu, kura WTA rangā šobrīd ieņem 205. pozīciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu