Latvijas izlasei smags zaudējums pret Poliju

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Polijas pilsētā Sopotā notiekošā turnīra «Basket Cup» otrajā spēļu kārtā Latvijas izlases basketbolisti sestdienas vakarā ar 74:99 zaudēja Polijas valstsvienībai.

Rezultatīvākais Latvijas komandā ar 17 punktiem bija gados jaunais Dāvis Bertāns, bet 11 punktus pievienoja Kaspars Bērziņš. Polijas valstsvienībā ar 24 punktiem un 15 atlēkušajām bumbām izcēlās centrs Marčins Gortats, 15 punktus guva Dardans Beriša, bet 14 punkti bija Mateuša Ponitkas kontā.

Jau pēc nospēlētām desmit minūtēm Latvijas izlase bija nonākusi zaudētājos ar desmit punktu starpību (17:27), bet lielajā pārtraukumā Latvijas komanda devās jau ar -21 (33:54).

Atgādinām, ka piektdien turnīra pirmajā dienā Latvija ar 85:87 atzina Itālijas pārākumu, bet Polija ar 69:75 piekāpās Melnkalnei.

Turnīra pēdējā dienā svētdien Latvijas basketbolisti spēkosies ar Melnkalni, bet Polijas izlase tiksies ar Itālijas valstsvienību.

Šīs ir pēdējās Latvijas izlases pārbaudes spēles pirms Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra, kas sāksies 15. augustā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu