Jeļizarova: Zinu, ka esmu gatava skriet vēl daudz ātrāk

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas skrējēja Poļina Jeļizarova cer, ka Londonas olimpisko spēļu finālā viņai 3000 metru šķēršļu skrējienu izdosies noskriet deviņu minūšu un desmit sekunžu robežās, kā arī iekļūt labāko sešiniekā.

Kā ziņots, Jeļizarova sestdien spēja sasniegt Londonas olimpisko spēļu 3000 metru šķēršļu skrējiena finālu, kad priekšsacīkstēs savā skrējienā finišēja ceturtajā vietā, uzrādot laiku deviņas minūtes un 27,21 sekunde un piekto reizi šosezon labojot Latvijas rekordu.

«Galvenais mērķis bija tikt finālā. Nevaru teikt, ka jutos labi, jo esmu nedaudz apslimusi,» pēc finiša atzina sportiste. «Šobrīd esmu labākajā sportiskajā formā un tad var viegli saķert vīrusus.»

Latvijas rekordu, kuru sportiste labojusi jau piekto reizi šosezon, Jeļizarova uzlaboja par mazliet vairāk nekā sekundi. Sportiste atzina, ka viņa ir gatava uz ļoti augstiem rezultātiem.

«Zinu, ka esmu gatava uz labāku laiku. Treniņi rādīja, ka varu skriet arī deviņās minūtēs un desmit sekundēs,» stāstīja Jeļizarova. «Ļoti gribās tikt labāko sešiniekā. Zinu, ka esmu uz to gatava, un ceru, ka arī viss izdosies. Par konkurentēm nedomāju un koncentrējos uz savu sniegumu.»

Fināls 3000 metru šķēršļu skrējienā plānots pirmdienas vakarā. Jeļizarova izteicās, ka laikam vajadzētu būt pietiekami daudz, lai atjaunotos. «Arī iepriekš šosezon esmu skrējusi divreiz trīs dienu laikā. Varu šajā laikā atjaunoties.»

Kā ziņots, jūnija nogalē notikušajā Eiropas čempionātā Jeļizarova izcīnīja sesto vietu 3000 metru šķēršļu skrējienā, finišējot pēc deviņām minūtēm un 41,38 sekundēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu