Zināmi Maikla Džeksona bērnu aizbildņi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Losandželosas Augstākā tiesa par mirušā mūziķa Maikla Džeksona bērnu aizbildņiem iecēlusi viņa māti Ketrinu un brāļadēlu Tito Džeksonu jaunāko.34 gadus vecais Tito Džeksons jaunākais ir Maikla Džeksona brāļa Tito dēls.

Viņš palīdzēs Ketrinai gādāt par 15 gadus veco Prinsu Maiklu, 14 gadus veco Perisu un desmitgadīgo Blanketu, kuri mantos tēva bagātību.

"Kopš Maikla Džeksona nāves viņš ir ļoti pieķēries bērniem un arī pirms tam pavadīja ar viņiem laiku," ceturtdien tiesas sēdes laikā teica vīrieša advokāts Čārlzs Šulcs.

Losandželosas Augstākās tiesas tiesnesis Mičels Beklovs sacīja, ka starp Tito Džeksonu jaunāko un viņa tēvoča bērniem izveidojušās ļoti labas attiecības. "Attiecības ar Tito Džeksonu jaunāko viņiem ir ļoti nozīmīgas, un viņi brālēnu ļoti mīl," viņš teica.

"Viņš ļoti agri zaudēja tuvu radinieku, un bērni var ar to identificēties," piebilda Šulcs.

1994.gadā, sešus gadus pēc vecāku šķiršanās, Tito Džeksona jaunākā māte Doloresa noslīka ģimenes peldbaseinā, un viņas partneris tika notiesāts par sievietes noslīcināšanu.

2007.gadā viņš apprecējās ar sievu Frēnsisu. Viņu ģimenē aug trīs bērni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu