Sevastova bez cīņas triumfē Trnavas ITF 50 000 turnīrā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova šodien bez cīņas kļuva par Slovākijas pilsētā Trnavā notikušā ITF 50 000 sērijas turnīra vienspēļu sacensību uzvarētāju.

Izšķirošajā cīņā šobrīd WTA ranga 163. vietā esošajai Sevastovai, kura turnīrā izlikta ar septīto numuru, bija jāspēkojas ar kvalifikācijas sacensības pārvarējušo horvātieti Annu Saviču, kura pasaules rangā ieņem 404. pozīciju, taču Horvātijas tenisiste traumas dēļ atsauca dalību mačā.

Par uzvaru turnīrā Sevastova nopelnīja 70 WTA ranga punktus. Šīs Latvijas tenisistei bija otrais ITF raudzes vienspēļu tituls šogad. Jūlija vidū Sevastova triumfēja Beļģijas pilsētā Cvēfegemā notikušajā ITF 25 000 sērijas turnīrā.

Kā ziņots, Trnavas turnīra pirmajā kārtā Sevastova ar 6-0 un 6-4 pieveica Horvātijas tenisisti Indiri Akiki, kura pasaules rangā ieņem 424. pozīciju, pēc tam ar 6-0 un 6-3 pārspēja krievieti Jeļenu Bovinu, kura WTA rangā atrodas 227. vietā, bet ceturtdaļfinālā ar 6-0 un 6-1 pārliecinoši uzvarēja bulgārieti Diju Evtimovu, kura pasaules rangā atrodas 209. pozīcijā.

Pusfināla mačā Sevastova ar 7-6 (7:4) un 6-4 pārspēja Nastasju Burnē no Itālijas, kura pasaules rangā ieņem 153. pozīciju, bet turnīrā bija izlikta ar trešo numuru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu