Medus biezpiena plācenīši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Nepieciešams:

400 g liesa biezpiena
2 ēdamkarotes medus
3 ēdamkarotes miltu
1 tējkarote cepampulvera
1 ola
sviests
šķipsniņa sāls

Pagatavošana:

Biezpienu sajauc ar olu, medu, 2 ēdamkarotēm miltu, šķipsniņu sāls un cepampulveri. Samīca mīklu, saveļ desā, to sagriež ripiņās. Katru ripiņu apviļā miltos, cep sviestā brūnu. Pasniedz ar ievārījumu un skābu krējumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu