Kurzemes derbijā pārāki «Ventspils» futbolisti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas futbola virslīgas čempionāta 21.kārtas centrālajā mačā svētdien esošā valsts čempionvienība «Ventspils» Kurzemes derbijā ar rezultātu 1:0 (1:0) savā laukumā pieveica «Liepājas metalurga» komandu.

Vienīgos vārtus spēles 27.minūtē ar tiešo brīvsitienu guva Antons Kurakins.

Zīmīgi, ka pēdējo reizi «Ventspils» futbolisti «Liepājas metalurga» komandu Latvijas virslīgas čempionāta ietvaros bija uzvarējuši 2008. gada 28. septembrī.

Vēl vienā 21. kārtas spēlē svētdien «Jūrmala» savā laukumā ar rezultātu 4:0 (1:0) pieveica «Gulbenes» komandu.

Pēc pirmā puslaika «Jūrmala» bija vadībā tikai ar 1:0, taču otrā puslaika sākumā laukuma saimnieki guva divus vārtus un beigās svinēja pārliecinošu uzvaru.

Uzvarētāju komandas labā divus vārtus guva Aleksandrs Solovjovs, kurš vienreiz izcēlās no 11 metru soda sitiena atzīmes, bet pa reizei pretinieku vārtsargu pārspēja Maksims Daņilovs un Mihails Milšins.

Savukārt pirmās trīs šīs kārtas spēles notika sestdien, kad Daugavpils «Daugava» izbraukumā ar 5:0 sagrāva «Metta»/LU komandu, «Skonto» viesos ar 1:0 pārspēja JPFS/FK «Spartaks» vienību, bet «Jelgava» savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 ar Rīgas «Daugavas» komandu.

Kopvērtējuma pirmajā vietā ar 46 punktiem 21 spēlē atrodas Daugavpils «Daugava», un tā par četriem punktiem apsteidz «Skonto» komandu, kas aizvadījusi par vienu spēli mazāk. Šīm vienībām ar 36 punktiem 20 mačos seko «Ventspils», bet ceturtajā pozīcijā ar 32 punktiem 19 spēlēs atrodas «Liepājas metalurgs».

Piektajā vietā ar 29 punktiem 21 cīņā ir JPFS/FK «Spartaks», «Jūrmalas» kontā tagad 21 punkts 21 spēlē, bet septītajā vietā esošās Rīgas «Daugavas» kontā 20 punkti 21 mačā. «Jelgava» ar 19 punktiem ir astotā, «Gulbene» iekrājusi 18 punktus, bet kopvērtējuma pēdējā, desmitajā, vietā ar 15 punktiem atrodas «Metta»/LU.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu