Drāma pie ezera: jaunieši piedzīvo baisu uzbrukumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Engurniekiem Marikai Kolātei un Artūram Rumbam 24.jūlija diena pie Vaskara ezera Zentenes pagastā izvērtās par murgaināko un dramatiskāko viņu mūžā, vēsta laikraksts «Latvijas Avīze».

«Pēcpusdienā, pieaicinot vēl draugu Robertu, nolēmām aizbraukt uz ezeru izpeldēties. Tā kā var piebraukt pie paša krasta, visas mantas atstājām neaizslēgtā automašīnā. Kādas trīs minūtes bijām bradājuši pa ūdeni, kad no krūmiem izlīda vīrs, uz galvas uzbāzis sieviešu tīkliņzeķi un ar šaujamo rokās. Sākumā domājām, ka kāds joko. Tikai pēc brīža sapratām, ka vīrietim joki nav prātā, jo viņš pavērsa pret mums stobru, solīja šaut un lika brist dziļumā,» atceras Artūrs.

Vīrietis licis trijotnei iebrist līdz kaklam un doties slīpi prom gar krastu, meitenei jau bijis jāpeld. Vīrietis paziņojis, ka jauniešus jau sen ir meklējis un par viņu nošaušanu viņam solīts samaksāt tūkstoš latu, vien jāizvēlas, kuru nošaut pirmo.

Drāma turpinājusies aptuveni pusstundu. Vīrietis bija pamanījis, ka scēnu vēro divas meitenes, kuras gabaliņu nostāk cepa šašliku un, redzot notiekošo, iebēga mežā. Tad atskanēja tuvojošās automašīnas troksnis.

Vīrietis ar jauniešu auto meties bēgt. Mežā iebēgušās jaunietes jau bija paguvušas izsaukt policiju.

Laupītājs pēc pakaļdzīšanās aizturēts nākamajā dienā. Viņš arīdzan pamanījās izlēkt no automašīnas un iebēgt mežā.

Vīrietis ir divas reizes sodīts par zādzību. Psihiatra uzskaitē nav. Policijai stāsta, ka no notikušā neko neatceroties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu