Nedēļas horoskops: 6.-12. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nedēļas horoskops: 6.-12. augusts

AUNS Nedēļas sākumā vairāk uzvērtas būs attiecību lietas. Iespējams, tavu uzmanību un sirdi būs iekarojis kāds pievilcīgs pretējā dzimuma pārstāvis. Tu alksi pārliecināties vai šīs simpātijas ir abpusējas. Nedēļas vidū tu aizvien vairāk sāksi pievērsties profesionālajām lietām. Iespējams, būsi iecerējis uzsākt kādu projektu, taču, lai to īstenotu, tev būs nepieciešams rast papildus finansiālos līdzekļus. Te nu lieti noderēs, tavs plašais kontaktu loks. Nedēļas izskaņā ļauj sev kaut nedaudz atpūsties.

VĒRSIS Pārdomāsi lietas, kuras saistītas ar mājas interjeru un labiekārtošanu. Nav izslēgts, ka būsi ieplānojis nelielas pārmaiņas savā miteklī, kurās labprāt palīdzēs tava otrā pusīte. Darba jomā pamazām, taču pārliecinoši virzīsies uz savu mērķi. Šonedēļ veidosies daudz sekmīgāka sapratne ar priekšniecību un kolēģiem. Iespējams, tu pat kļūsi par sava veida līderi, pie kura apkārtējie vērsīsies pēc padoma.

DVĪŅI Neļauj sev raksturīgajai aizmāršībai radīt neuzmanības kļūdas, pirms iesākt jaunu darbu, pārliecinies vai esi kā nākas paveicis iepriekšējo. Kādam no zīmes pārstāvjiem var saasināties ar veselību saistītās lietas, sevišķi jutīgs būs kuņģis un nervu sistēma. Nav izslēgts, ka tu vari redzēt zīmīgu sapni, kurš liks dziļāk izvērtēt savus garīgos uzskatus un pasaules uztveri. Brīvdienās tieksies pēc draugu kompānijas.

VĒZIS Daudz domāsi par savu materiālo stāvokli. Būsi apņēmības pilns iegūt algas pielikumu vai arī pat uzsākt savu biznesu. Svarīgi nekļūt pārsteidzīgam un objektīvāk novērtēt savas iespējas. Liels stimuls tavām aktivitātēm būs apkārtējo novērtējums un uzslavas. Tieši godkāres mudināts tu vari uzsākt kādas mācības, kuras celtu tavu vispārējo izglītības līmeni. Nedēļas nogalē gan met mieru ambīcijām un esi kopā ar tuviniekiem.

LAUVA Panākumi lielā mērā ir atkarīgi no tavām attiecībām ar līdzcilvēkiem. Ja pratīsi saskaņot savas un apkārtējo vajadzības, tad panākumi tev jau praktiski būs rokā! Savukārt, ja ļausies egoistiskai nostājai, tad tevi sagaida nepatīkami konflikti un kāda apzināti radīti šķēršļi. Šonedēļ der kā nākas ieklausīties gados vecāku līdzgaitnieku teiktajā. Ģimenes dzīvē lielas pārmaiņas nav gaidāmas.

JAUNAVA Līdzcilvēkiem būs grūti tevi izprast un izdabāt, jo tava noslēpumainība un nevēlēšanās dalīties ar savām emocijām darīs savu. Vislabāk jutīsies darot ierastu un labi zināmu darbu, jo jauni pienākumi var radīt uztraukumu un pat nelielu baiļu sajūtu. Ja tomēr, tev jāuzņemas kāda projekta uzsākšana, tad galvenais, ir ticēt sev un neļauties šaubām. Iespējams, kāds no kolēģu vides spēs viest tevī lielāku pašpārliecinātību.

SVARI Tu vēlēsies kā nākas iepirkties, tādejādi apmierinot ne vienu vien iegribu. Taču der atcerēties, ka tērēt var tikai to, kas ir reāli nopelnīts. Proti, no parādsaistībām ir jācenšas izvairīties kā vien iespējams. Savu dedzīgo noskaņojumu vari izmantot ne tikai, lai klīstu pa veikaliem, bet arīdzan īstenotu sevi radošajā plānā. To ieteicams darīt arī tiem, kuri ar mākslu un izklaidi līdz šim nav bijuši saistīti. Darba lietās tu zināsi savus pienākumus un visai izveicīgi tiksi ar tiem galā.

SKORPIONS Būtiski notikumi var risināties tieši mīlas frontē. Ja esi brīva cilvēka statusā, nez vai tas tā būs uz ilgu laiku. Zvaigznes var piespēlēt tev satikšanās iespējas ar savu otro pusīti visneiedomājamākās situācijās. Galvenais nezaudēt dūšu un izrādīt iniciatīvu. Šonedēļ iespējami arīdzan komandējumi uz ārzemēm un darbs ar nekustamo īpašumu. Kādam zīmes pārstāvim var nākties kārtot tieslietu jautājumus.

STRĒLNIEKS Būsi patiesi apzinīgs un enerģisks lietās, kas skar darbu un pienākumus attiecībā pret tuviniekiem. Neskatoties uz to, ka daudz laika veltīsi citiem cilvēkiem, tu atcerēsies arī par savām vēlmēm. Iespējams, būsi nolēmis iepriecināt sevi ar kādu lielāku pirkumu. Ja tev paredzēts risināt materiālas dabas jautājumus, vislabāk to darīt nedēļas sākumā un vidū. Savukārt sākot no piektdienas droši vari vairāk laika veltīt sabiedriskajām aktivitātēm.

MEŽĀZIS Kopumā radoša un patīkamām emocijām piesātināta nedēļa. Tieši labais garastāvoklis sekmēs dažādu lietu īstenošanu. Tev būs mazāk jāuztraucas par materiālajām lietām, vairāk laika varēsi veltīt tieši garīgajiem aspektiem. Zīmīgs periods tiem, kuri saistīti ar pedagoģiju, psiholoģiju un mākslu. Iespējams, sajutīsi vēlmi uzlabot savu ārieni un sakārtot iekšējo pasauli. Mīļotais cilvēks labprāt iesaistīties tavās aktivitātēs.

ŪDENSVĪRS Tu lieliski pratīsi risināt partnerattiecību jautājumus. Nav izslēgts, ka izdosies vienoties ar otro pusīti par visai grandioziem kopīgākajiem nākotnes plāniem. Saskarsmē ar atvasītēm neesi tik pieļāvīgs, izrādi nedaudz stingrāku nostāju un neļauj sevi iežēlināt, sevišķi lietās, kuras skar atbildību un pienākumu. Profesionālajā lauciņā šonedēļ labāk veiksies tiem, kuri saistīti ar tehniku un zinātnes lauciņu.

ZIVIS Diemžēl iespējami sarežģījumi attiecībās ar mīļoto. Nav izslēgts, ka tevī modīsies, līdz šim nepieredzēta greizsirdība, kura var mudināt uz neapdomīgu rīcību. Zvaigznes iesaka nedaudz apslāpēt savas emocijas un vairāk balstīt savu viedokli uz racionāliem apsvērumiem. Neskatoties uz vētrainu privāto dzīvi, darbā būs ļoti nosvērts un lietišķs, ar saviem darbiem tiksi galā nevainojami.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu