Ar vienu kāju jau rudenī!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai gan vasara vēl pilnbriedā, bet domās jau sāc meklēt rudens jaku un siltākus apavus, virspalagu vēlies nomainīt uz siltu segu un plāno iegādāties jaunu fotoaparātu, kas Siguldas rudeni padarīs vēl košāku, tad laiks iepirkties!

Veikalos sāk parādīties rudens apavi un apģērbs, kā arī aizkari ar rudens motīviem, arī Anttila Latvia jau parūpējusies par to, lai viss atvasarai tiktu sagādāts jau laicīgi. Jaunajā Atvasaras katalogā un interneta veikalā preces kā mājai, tā ikdienai par labām cenām. Un ja Tev pietrūkst laika, lai iepirktos, jo esi aizņemts darbā, vēl baudi vasaru vai Tev vienkārši nepatīk staigāt pa veikaliem, tad internets ir īstā vieta, kur iegādāties preces par saprātīgām cenām. Jārēķinās, ka pasūtītās preces pie Tevis nonāks aptuveni 2 nedēļu laikā - tieši uz rudens sākumu!

Ja ikdienā, rūpējoties par ģimeni un māju, vai, dienas pavadot darbā, sievietēm ir grūti atlicināt laiku un enerģiju pašām sev, lai pilnveidotos un attīstītos, jāpievienojas Anttilas Dāmu klubam. Visām kluba dalībniecēm tiek piedāvātas īpašas atlaides, akcijas, sociālās aktivitātes un daudzi citi piedāvājumi sevis lutināšanai, pilnveidošanai ne tikai Rīgā, bet visā Latvijā. Esi Dāma, esi kopā ar mums!

Jauno katalogu meklē www.anttila.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu