Slimnīcā pēc alkohola lietošanas nogādā divus 12 gadus vecus zēnus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: NMPD

Vakar slimnīcā pēc alkohola lietošanas nogādāti divi 2000.gadā dzimuši zēni.

Kā aģentūra LETA uzzināja Rīgas pašvaldības policijā (RPP), iereibušie bērni sastapti vakar ap plkst.20.30 Rīgā, Mūkusalas ielā. Par notikušo informēti bērnu vecāki.

Policijā saņemts izsaukums, ka pie kāda veikala divi zēni uzvedoties agresīvi. Ierodoties notikuma vietā, policisti pamanīja jaunu vīrieti, kuram blakus stāvēja divi puiši. Vīrietis paskaidroja, ka abi brašuļi rīkojušies visai savdabīgi - raustījuši aiz drēbēm garāmgājējus un skaļi uzvedušies.

Policijas darbinieki konstatēja, ka zēnu izelpā jūtama alkoholam līdzīga smaka un runasveids ir haotisks, tāpēc izsaukta Neatliekamā medicīniskā palīdzība. Kā noskaidrojās, abi puiši nesen sasnieguši 12 gadu vecumu.

Uz jautājumu, kur viņi iegādājušies alkoholu, bērni paskaidroja, ka iedevuši naudu kādam pieaugušajam, kurš nopircis grādīgo dzērienu.

Kad ieradās mediķi un abus izmeklēja, ārsts izlēma viņus hospitalizēt, bet policisti par notikušo telefoniski paziņoja vecākiem.

Kopumā pagājušās nedēļas nogalē RPP pie administratīvās atbildības sauca 14 nepilngadīgas personas - trīs par smēķēšanas ierobežojumu neievērošanu, četras par atrašanos publiskā vietā bez vecāku vai viņu aizstājēju pavadības pēc plkst.22, pa vienam par alkoholisko dzērienu lietošanu un dabisko vajadzību kārtošanu publiskā, tam neparedzētā vietā, bet vēl piecas - par atrašanos publiskā vietā reibuma stāvoklī.

Sestdien RPP darbinieki no kāda dzīvokļa Maskavas ielā izņēma trīs mazgadīgus bērnus, kuru māte atrodas slimnīcā, bet kaimiņiene vairs bērnus pieskatīt nevarot. Bērni nogādāti krīzes centrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu