Rīgā notikusi bruņota laupīšana lombardā; aizturēts vīrietis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Sestdien Rīgas centrā kādā lombardā notika bruņota laupīšana. Kāds vīrietis, piedraudot ar gāzes pistoli pārdevējam, nolaupīja vairākas paletes ar juvelierizstrādājumiem. Policija ar suņa palīdzību iespējamo vainīgo aizturēja.

Valsts policijas pārstāve Daiga Kondrāte portālu «Apollo» informēja, ka sestdien ap plkst.11 Rīgā, Katoļu ielā, kādā lombardā iegāja bruņots vīrietis, tērpies tumšas drēbēs, maskējies cepurē un kapuci galvā.

Pielietojot gāzes pistoli, uzbraucējs raidīja vienu šāvienu pārdevēja virzienā un, izsitot vitrīnas, nolaupīja vairākas paletes ar juvelierizstrādājumiem.

Policisti sadarbībā ar kriminālpoliciju un kinologiem, veicot izmeklēšanu, nāca uz pēdām kādam 1984.gadā dzimušam vīrietim un aizturēja viņu dzīvesvietā. Aizdomās turamo atpazina arī lombarda darbinieks, tomēr aizturētais savu vainu noliedza.

Rīgas policijā par laupīšanu izmantojot šaujamieroci sākts kriminālprocess un turpinās izmeklēšana.

Pirmdien tiesa lems par drošības līdzekļa piemērošanu aizdomās turamajam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu