«Reaton» rekonstruēs tirdzniecības centru «mc2» un importēs klientus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Daudznozaru uzņēmums «Reaton LTD» plāno nākamgad rekonstruēt tirdzniecības centru «mc2» Krasta ielā, lai tas būtu labākais interjera preču centrs Ziemeļeiropā, intervijā laikrakstam «Dienas Bizness» sacījis kompānijas prezidents un līdzīpašnieks Boriss Gluhmans.

Uzņēmuma plānos ietilpstot klientu importēšana.

«Tas varbūt nedaudz dīvaini izklausās, bet tiek plānota veikala reklamēšana ārvalstīs, un klienti tiks aicināti doties šurp, lai veiktu sava mājokļa labiekārtošanu,» stāstījis Gluhmans.

«Mēs piedāvāsim labiekārtot dzīvesvietu viņu valstī,» piebilst uzņēmējs.

Jau patlaban uzņēmuma klientu vidū ir Šveices, Norvēģijas, Francijas, Skandināvijas valstu, Baltijas, Krievijas, Kazahstānas un citu valstu iedzīvotāji. Viņu loku plānots paplašināt.

Uz šādu ieceri uzņēmumu pamudinājusi pēdējo gadu pieredze. Proti, kad ārvalstnieki iegādājas īpašumu Latvijā, lai saņemtu uzturēšanās atļauju, viņi dodoties uz «Reaton», lai labiekārtotu savu jauno mājokli.

Interjera un delikatešu centrs «mc2» darbojas kopš 2002.gada. Tā platība ir 13 000 kvadrātmetru.

Šovasar «Reaton» pavēstīja, ka tiks rekonstruēts arī veikals «Gastronome», kas atrodas viesnīcā «Radisson Blu Latvija». Iecerēts teju dubultot veikala platību - no 650 līdz nepilniem 1000 kvadrātmetriem. Viesnīcas apsaimniekotāja «Linstow Center Management» («Linstow») pārstāve Aija Liepiņa biznesa portālu «Nozare.lv» informēja, ka rekonstrukcijas kopējās izmaksas varētu būt 800 000 eiro (560 000 lati).

SIA «Reaton Ltd.» Latvijas tirgū darbojas kopš 1988.gada un ir daudznozaru uzņēmums. Galvenie «Reaton» darbības virzieni ir pārtikas produktu un delikatešu tirdzniecība, apdares materiālu un interjera priekšmetu tirdzniecība, celtniecība un durvju ražošana. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 400 darbinieku. «Reaton» ir tirdzniecības centri Rīgā, pārstāvniecības Latvijā un Sanktpēterburgā, kā arī meitas uzņēmumi Lietuvā un Igaunijā.

Uzņēmums pērn strādāja ar 18,9 miljonu latu lielu apgrozījumu un nopelnīja 895 164 latus. Gadu iepriekš apgrozījums bija 15,9 miljoni latu un tika ciesti 355 016 latu lieli zaudējumi, liecina «firmas.lv» informācija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu