Arī nākamajā F-1 čempionāta sezonā norisināsies 20 sacīkstes

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Arī nākamajā Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonā norisināsies 20 sacīkstes, atklājis čempionāta vadītājs Bērnijs Eklstons.

Jau šosezon F-1 kalendārā paredzētas 20 sacīkstes, no kurām pēdējās novembrī notiks Brazīlijā. Šosezon aizvadāmo sacīkšu skaits ir par vienām lielāks nekā pagājušajā sezonā.

«Nākamgad atkal būs 20 sacīkstes. Viss vairāk vai mazāk būs tāpat,» izteicās Eklstons.

Sagaidāms, ka nākamā sezona sāksies martā Austrālijā un atkal noslēgsies Brazīlijā.

Kalendārā varētu tikt iekļautas ASV posma sacīkstes Ostinā, Teksasā un Ņūdžersijā, tomēr Eklstouns pašlaik nevar nosaukt to iespējamo norises laiku. Šosezon ASV paredzētais posms notiks Ostinā novembra vidū.

Tāpat pašlaik norisinās sarunas ar Nirburgringas trases Vācijā īpašniekiem, lai novērstu šo sacensību radītos finansiālos zaudējumus.

Šosezon Vācijas «Grand Prix» norisinājās Hokenheimas trasē. Ja Nirburgringa savas problēmas neatrisinās, arī nākamgad posms notiks Hokenheimā.

Šīs sezonas pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc 11 posmiem līderpozīcijā atrodas spānis Fernando Alonso («Ferrari»), kurš iekrājis 164 punktus, bet otro vietu ar 124 punktiem ieņem Marks Vēbers no Austrālijas («Red Bull»).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu