Olga Rajecka sveic Olgās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Olgas Rajeckas svētku dienas turpinās! 11. augustā dziedātāja svin vārda dienu un par godu šim jaukajam vasaras brieduma mirklim tiek izsludināta 20% cenu atlaide biļetēm uz viņas lielo jubilejas koncertu, kas 26. augustā notiks Dzintaru koncertzālē. Atlaide ir spēkā tikai Olgu svētku nedēļas nogalē - 11. un 12. augustā «Biļešu paradīze» kasēs.

Kā jau ziņots, Dzintaros Olga prezentēs savu jauno DVD, kurā redzama šā gada pavasarī ar grandioziem panākumiem aizvadītā uzstāšanās Operā. Jubilejas koncertprogrammā viņa kopā ar Vidzemes kamerorķestri izpilda savas karjeras slavenākās dziesmas, ko dažādos laikos sacerējuši Boriss Rezņiks, Imants Kalniņš, Raimonds Pauls un citi komponisti.

Koncertā piedalīsies arī Olgas mīļie draugi un kolēģi – Turaidas Roze, Eolika, Dāmu pops, Laimas Muzykanti, Varis Vētra, Aigars Grāvers, Raimonds Macats, Violetais Lielvārdes koris u.c.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu