Bičevskim ārsti atļauj turpināt treniņus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Rīgas «Dinamo» 21 gadu vecajam uzbrucējam Mārim Bičevskim ārsti ļāvuši turpināt treniņus, portālam «Apollo» pastāstīja pats hokejists.

«Otrdien uzzināju, ka viss ir kārtībā, un jau šodien [trešdien] piedalījos komandas treniņā,» atklāja Bičevskis, kuram medicīniskajās pārbaudēs pirms «Dinamo» treniņnometnes Valmierā tika konstatētas veselības problēmas.

«Precīzi pastāstīt nemācēšu, taču problēmas bija ar sirdi. Valmierā trenējos piesardzīgā režīmā, bet, kad atbraucām uz Rīgu, tika veikta padziļināta apskate, pēc kuras rezultātiem ārsti secināja, ka varu turpināt spēlēt hokeju,» norāda jaunais uzbrucējs.

Pagājušajā sezonā Bičevskis «Dinamo» komandas sastāvā aizvadīja 15 KHL regulārā čempionāta spēles, gūstot vienus vārtus un izdarot vienu rezultatīvu piespēli, bet piecos Gagarina kausa mačos viņš pie punktiem netika.

Bičevskis bija iekļauts arī Latvijas valstsvienības kandidātu sarakstā, taču savainojuma dēļ uz pasaules čempionātu neaizbrauca.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu