Eltons Džons nosauc Madonnu par «tirgus laukuma striptīzdejotāju»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mūziķis Eltons Džons nosaucis popdīvu Madonnu par «tirgus laukuma striptīzdejotāju» un uzskata, ka viņas «karjera ir galā». 

Hita «Rocket Man» autors nosodījis 53 gadus veco dziedātāju, kas «drausmīgi» izturoties pret Džona un viņa partnera Deivida Fērniša 19 mēnešus vecā dēla Zaharija krustmāti «Lady Gaga».

Džons uzskata, ka Madonnai neesot tiesību kritizēt citus izpildītājus, jo viņas «karjera ir galā» un nesenā «MDNA» koncertturneja esot izgāzusies.

«Kāpēc viņa ir tāds murgs? Atvainojiet, taču viņas karjera ir beigusies. Viņas turneja bija katastrofa,» Džons teica austrāliešu ziņu raidījumā «Sunday Night». «Ja Madonnai piemistu veselais saprāts, viņa būtu ierakstījusi «Ray of Light» līdzīgu albumu un turējusies tālāk no dejošanas. Tādā gadījumā viņa būtu bijusi lieliska popa dziedātāja, kas ieraksta lielisku popmūziku.»

«Bet nē, viņai vajadzēja nez ko pierādīt. Viņa izskatās pēc sasodītas tirgus laukuma striptīzdejotājas. Viņa izturas briesmīgi pret «Lady Gaga»,» viņš sacīja.

Madonna vairākkārt kritizējusi 26 gadus veco «Lady Gaga». Nesen viņa norādīja, ka ekstravagantās popzvaigznes hits «Born This Way» pārāk lielā mērā atgādina viņas 1989.gada dziesmu «Express Yourself».

Džona partneris Fērnišs iepriekš nodēvējis Madonnu par «izmisušu» pēc tam, kad popdīvas dziesma «Masterpiece» no pašas režisētās filmas «W.E.» saņēma «Zelta globusa» balvu, pārspējot Džona mūziku animācijas filmai «Gnomeo and Juliet».

«Madonna. Labākā dziesma? Ejiet d***t!» viņš rakstīja sociālajā tīklā «Facebook». «Madonnas uzvara kategorijā «labākā oriģinālā dziesma» parāda, ka šīm balvām nav nekāda sakara ar nopelniem. Viņas pateicības runas narcisisms bija apkaunojošs. Un «Lady Gaga» kritizēšana norāda, cik izmisusi viņa patiesībā ir.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu