Niedola arī nākamsezon spēlēs Spānijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Latvijas izlases basketboliste Sabīne Niedola noslēgusi līgumu uz vienu gadu ar Spānijas augstākās līgas klubu «Cadi ICG Software», vēsta klubs.

Iepriekšējā sezonā Niedola pārstāvēja citu Spānijas augstākās līgas komandu «Caja Rural Tintos de Toro».

21 gadu vecā Niedola Spānijas komandai pievienojās pagājušā gada pašā izskaņā, taču vēl pirms sava debijas mača treniņā guva savainojumu un ilgstoši nebija spējīga trenēties. «Caja Rural Tintos de Toro» rindās latviete paguva aizvadīt deviņas spēles, vidēji mačā gūstot 4,9 punktus un izcīnot 4,0 bumbas zem groziem.

Interesanti, ka aizvadītajā sezonā «Cadi ICG Software» komandā, kas pērn startēja ar nosaukumu «Cadi La Seu», spēlēja cita latviete Kristīne Kārkliņa.

Pagājušās sezonas Spānijas čempionāta kopvērtējumā «Cadi La Seu» ar 13 uzvarām 26 spēlēs ieņēma septīto vietu, tomēr izslēgšanas spēlēs iekļuva tikai četras labākās komandas. Tikmēr «Caja Rural Tintos de Toro» ar deviņām uzvarām ierindojās desmitajā vietā 14 komandu konkurencē.

Kā ziņots, 2010./2011. gada sezonā Niedola pirmoreiz spēlēja ārzemēs, pārstāvot Francijas komandu Nantes «Reze».

Kopš 2009. gada Niedola spēlē Latvijas valstsvienībā, kuras sastāvā piedalījusies 2009. un 2011. gada Eiropas čempionāta finālturnīros. Viņa bija 2010. gada Eiropas U-20 čempionāta bronzas laureāte un turnīra simboliskās izlases dalībniece.

Latvijas valstsvienībā Niedola, kas abos minētajos čempionātos bija komandas jaunākā spēlētāja, aizvadījusi jau 57 spēles, gūstot 303 punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu