Douns izvēlas starp «Rangers», «Penguins» un «Canucks»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kanādiešu hokejists Šeins Douns karjeras turpināšanai izskata trīs NHL klubu piedāvājumus, raksta «New York Post» žurnālists Lerijs Brukss.

Ņujorkas «Rangers» joprojām esot ieinteresēti parakstīt līgumu ar kanādiešu uzbrucēju, kuram oktobrī paliks 36 gadi. Douns vēlas parakstīt līgumu uz četrām sezonām.

Pieredzējušais hokejists, kurš vēlas veikt pēdējo pāreju uz citu komandu savā karjerā, esot sašaurinājis iespējamos variantus līdz trim - «Rangers», Pitsburgas «Penguins» un Vankūveras «Canucks».

Dounu NHL draftā ar kopējo 7. numuru 1995. gadā izvēlējās Vinipegas «Jets», kas vēlāk pārcēlās uz Fīniksu un kļuva par «Coyotes». Pēdējās sezonās uzbrucējs bijis šīs komandas kapteinis, bet Kanādas izlases rindās kļuvis par divkārtēju pasaules čempionu.

NHL karjeras laikā Douns aizvadījis 1198 regulārā čempionāta spēles, kurās guvis 318 vārtus un atdevis 470 rezultatīvas piespēles, bet play-off viņa kontā ir 55 spēles, 15 gūti vārti un 13 piespēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu