Traktors sabrauc no tā izkritušu vīrieti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Spruksts/LETA

Vakar Madonas novadā traktors uzbrauca tā pasažierim, kurš braukšanas laikā izkrita no transportlīdzekļa. Cietušais no gūtajām traumām slimnīcā nomira.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka pagājušajā naktī plkst.0.45 Mārcienas pagastā 1960.gadā dzimis vīrietis ar traktoru «MTZ 50» brauca pāri Āronas upes tiltam, kad no braucošā traktora izkrita tā pasažieris, 1971.gadā dzimis vīrietis. Cietušais pakrita zem traktora riteņiem, un transportlīdzeklis pārbrauca viņam pāri. Traktora vadītājs aizbrauca no notikuma vietas. Cietušais tika nogādāts slimnīcas reanimācijas nodaļā, kur no gūtajām traumām nomira. Policijas darbinieki aizturēja traktora vadītāju, kura organismā konstatēja 2,24 promiles alkohola.

Savukārt vakar Ludzas novadā, Isnaudas pagastā, 1980.gadā dzimis vīrietis, būdams alkohola reibumā, bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām vadīja automašīnu «BMW 318», nobrauca no ceļa un apgāzās. Ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti divi automašīnas pasažieri - 1989.gadā dzimuši vīrieši.

Rīgā, Ulbrokas ielā, 1989.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Peugeot», sadūrās ar motociklu, kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta motocikla vadītājs, kurš nogādāts slimnīcas reanimācijas nodaļā. Slimnīcā ar dažādām traumām nogādāta arī automašīnas pasažiere - 1988.gadā dzimusi sieviete.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 53 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 30 avārijas, kurās cietuši desmit cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 26 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Astoņi no tiem bija autovadītāji, 18 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 11 transportlīdzekļu vadītāji - seši autovadītāji un pieci velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu