Karro šosezon vairs nestartēs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latvijas labākais motobraucējs Matīss Karro, kurš pārstāv STR KTM komandu, šosezon smagās traumas dēļ vairs nevarēs doties uz starta.

Kā ziņots, Karro 30.jūnijā piedzīvoja smagu kritienu treniņos pirms pasaules čempionāta devītā posma MX1 klasē - Zviedrijas «Grand Prix» - kvalifikācijas sacensībām.

Kritienā Latvijas sportists guva smadzeņu satricinājumu, kā arī guva kompresijas lūzums mugurkaula astotajam skriemelim.

Sākotnēji tika ziņots, ka Karro nevarēs startēt vismaz divus mēnešus, bet tagad latvietis sarunā ar aģentūru LETA atzina, ka neko nedrīkst darīt četrus mēnešus, tāpēc šī sezona viņam ir beigusies.

«Trauma ir nopietna, jo salauzu muguras skriemeli. Šī sezona man ir beigusies,» teica Karro, kurš tikai tagad lēnām sāk atgriezties sabiedrībā. «Tā, piemēram, pirmdien bija pirmā diena kopš notikušā, kad lietoju internetu.»

Pēc kritiena Karro neko neatcerējās no sestdienas vakara līdz nākamajai ceturtdienai.

Kā ziņots, Karro smadzeņu satricinājumu guva arī aprīlī notikušā Bulgārijas «Grand Prix» laikā, tomēr toreiz viņš trasē atgriezās jau nākamajā nedēļas nogalē.

Šī sezona Karro atkal izvērtusies traumām ļoti bagāta, tomēr līdz šai traumai sportists bija spējis stāties uz starta visos pasaules čempionāta posmos.

Kaut Karro nav piedalījies pēdējos četros pasaules čempionāta posmos, kopvērtējumā viņš līdz šim zaudējis vien vienu vietu un pašlaik ar 112 punktiem atrodas 16.pozīcijā. Turklāt šo vietu latvietis ieņem tik pārliecinoši, ka pilnīgi iespējams saglabās līdz pat sezonas beigām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu