Vīrietis ar ieroci biedē savu dēlu un viņa draugus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Diāna Lozko/LETA

Svētdien Ogres lauku teritorijā Rīgas reģiona policisti sadarbībā patruļpolicijas darbiniekiem aizturēja bruņotu vīrieti, kurš ar šāvienu gaisā mēģināja padzīt no sava pagalma dēla draugus.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāve Daiga Kondrāte portālu «Apollo» informēja, ka naktī uz svētdienu Ogres teritorijā izcēlās konflikts starp kādu 1960.gadā dzimušu vīrieti un četriem jauniešiem, no kuriem viens ir viņa dēls.

Vīrietis vēlējās, lai kompānija nekavējoties atstāj viņa mājas pagalmu, taču jaunieši ignorēja šo lūgumu. Tas mājas saimnieku sadusmoja, viņš paņēma šaujamierocim līdzīgu priekšmetu un raidīja šāvienu gaisā.

Jauniešu kompānija metās bēgt un par notikušo ziņoja policijai. Notikuma vietā ieradās policijas darbinieki un aizturēja bruņoto vīrieti. Likumsargi pie aizturētā kopā atrada četrus šaujamieročus un vienu nepabeigtu, paštaisītu arbaletu, kā arī vairākas patronas.

Policisti nogādāja vīrieti iecirknī un secināja, ka aizturētais ir 1,32 promiļu reibumā. Vīrietis savu vainu atzina. Viņš jau agrāk nonācis policijas redzeslokā.

Pret aizdomās turamo sākts kriminālprocess par nelikumīgu šaujamieroču glabāšanu un policija turpina izmeklēšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu