Dienas horoskops: 8.augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dienas horoskops: 8.augusts

AUNS Vēlams vairāk pievērsties savam veselības stāvoklim. Nav izslēgta pārstrādāšanās, kas savukārt var atstāt nepatīkamu iespaidu uz tavu nervu sistēmu kā tādu. Lieto uzturā vairāk ūdeni.

VĒRSIS Nav izslēgti nepatīkami notikumi ģimenes lokā. Iespējams, kāds no tuviniekiem būs savārījis kādas nepatikšanas, kuras, protams, jārisina būs tikai un vienīgi tev.

DVĪŅI Ja tieksies uz savu mērķi neapstājoties – ātri vien to piepildīsi. Daudz laika pavadīsi strādājot ar dažādām jaunākajām tehnoloģijām. Esi vērīgāks strādājot ar dokumentāciju.

VĒZIS Iespējams, kārtējo reizi tiksi iesaistīts kādās līdzās notiekošajās intrigās. Jo mazāk uzmanības tu tam pievērsīsi, jo ātrāk tas viss beigsies. Vēlams vairāk pievērsties darba lietu risināšanai.

LAUVA Šodien priekšplānā izvērsīsies privātās dzīves jautājumi. Nav izslēgti dažādi nepatīkami konflikti ar mīļoto cilvēku. Šoreiz atturies no stūrgalvības, ja vēlies vēl ko saglābt.

JAUNAVA Beidzot būsi nobriedis pārrunām ar priekšniecību. Nav izslēgts, ka tēmēsi uz paaugstinājumu, taču, lai tādu iegūtu, būs smagi jāpapūlas. Esi piesardzīgs vadot automašīnu.

SVARI Atklāsi sevī īsta diplomāta talantu. Attiecībās ar līdzcilvēkiem spēsi veikli iziet uz kompromisiem, lai arī kāda būtu radusies situācija. Vakaru veltīsi randiņam ar kādu pretējā dzimuma pārstāvi.

SKORPIONS Šodien nebūtu vēlams iesaistīties intrigās, konfliktu situācijās ar līdzcilvēkiem. Arī tava pārliekā noslēpumainība citiem var sākt krist uz nerviem. Varbūt nolemsi apmeklēt psihologu.

STRĒLNIEKS Būsi diezgan filozofiski noskaņots. Daudz prātosi par pagātnes un nākotnes tematikām. Nav izslēgts, ka būsi naktī redzējis kādu zīmīgu sapni, kas liks aizdomāties par dzīvi kā tādu.

MEŽĀZIS Liela nozīme šodien būs informācijai ar kuru saskarsies un strādāsi. Kāds Mežāzis nolems, ka pienācis laiks pilnveidot savas profesionālās zināšanas un apmeklēs attiecīgus kursus.

ŪDENSVĪRS Tev svarīgs būs līdzcilvēku viedoklis, tāpēc centīsies atstāt labu iespaidu uz visiem, ko sastapsi savā ceļā. Iespējams, būsi beidzot nobriedis kardinālām pārmaiņām savā ikdienas dzīvē.

ZIVIS Šodien vēlams atturēties no kontaktēšanas ar mazpazīstamiem cilvēkiem. Sadarbības ieteicams veidot ar jau zināmiem partneriem. Vakarā varbūt nolemsi apciemot kādu senu draugu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu