Egle turpina slimot; darba attiecības joprojām nav pārtrauktas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Valsts prezidenta ekonomikas, uzņēmējdarbības un nodarbinātības padomniece Elīna Egle turpina slimot un viņas darba attiecības ar Valsts prezidenta kanceleju joprojām nav pārtrauktas.

Egle ir informējusi Valsts prezidenta kanceleju, ka viņas ārstējošais ārsts pagarinājis slimības lapu B un turpina nozīmēto fizioterapijas kursu veselības atgūšanai. Prezidenta preses dienestā aģentūrai LETA piebilda, ka Egles un Valsts prezidenta kancelejas darba tiesiskās attiecības nosaka Darba likums.

Jau ziņots, ka Eglei darba nespēja tika konstatēta 6.jūnijā. 13.jūnijā Valsts prezidenta Preses dienests izplatīja paziņojumu, kurā informēja, ka Valsts prezidents pieņēmis lēmumu pārtraukt darba attiecības ar Egli. Paziņojumā tika uzsvērts, ka Egle, paužot oficiālu viedokli vai piedaloties publiskos pasākumos, Valsts prezidenta institūciju vairs nepārstāv. Pēc prezidenta preses sekretāres Līgas Krapānes iepriekš sacītā, Eglei pirms tam vairākkārt piedāvāts pārtraukt darba attiecības.

Tā kā Eglei konstatēta darba nespēja, viņa «uz papīra» joprojām ir Bērziņa padomniece.

Pati Egle iepriekš aģentūrai LETA sacīja, ka pēc slimības vēlas pamest darbu Valsts prezidenta kancelejā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu