Vakar slimnīcā nogādāti divi pārkarsuši cilvēki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Vakar Zemgalē no pārkaršanas slimnīcā nogādāts 42 gadus vecs vīrietis, kurš ilgstoši uzturējies saulē, un 28 gadus veca sieviete, kura visu dienu strādājusi ārā, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Vēl Zemgalē vakar divi cilvēki guvuši traumas, strādājot ar zāģiem. 46 gadus vecs vīrietis iezāģējis sev rokā, bet 62 gadus vecs vīrietis, zāģējot koka zarus, nokritis no kāpnēm un nogādāts slimnīcā ar iegurņa kaula un ribu lūzumu.

Savukārt Vidzemē divus mazus bērnus sakoduši suņi. Pašas suns vaigā iekodis četrus gadus vecai meitenītei, bet vēl kādai trīs gadus vecai meitenītei sejā iekodis kaimiņu suns.

Latgalē 47 gadus vecs vīrietis nejauši sev virsū uzlējis katlu ar karstu zupu. Vīrietis nogādāts slimnīcā ar krūšu kurvja un vēdera apdegumiem.

Rīgā, apgāžoties motociklam, ribu lūzumu guvis 33 gadus vecs vīrietis, bet vaļēju potītes lūzumu guvis 22 gadus vecs vīrietis. Savukārt Vidzemē, sēžot uz mopēda, kāju spieķos iespiedusi desmit gadus veca meitene.

Mediķi steigušies palīdzēt arī 15 gadus vecai meitenei, kuru, šķērsojot ielu neatļautā vietā, aizķērusi mašīna.

Pagājušajā diennaktī kopumā NMPD brigādes devušās 1287 izsaukumos, tajā skaitā 190 gadījumos mediķi snieguši palīdzību dažādas traumas guvušiem cilvēkiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu