«Dinamo» hokejistiem minimāla uzvara pār VHL klubu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Pārbaudes spēlē pirms piektās KHL sezonas šovakar Rīgas «Dinamo» hokejisti «Inbox.lv» hallē Piņķos ar 2:1 pieveica Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) klubu Almetjevskas «Ņeftjaņik».

Jau mača 4. minūtē Māri Jučeru izdevās pārspēt viesu hokejistam Maksimam Hapovam, tomēr vēl pirmajā trešdaļā «rīdzinieki» prata atspēlēties un pārņemt vadību, kad tikai ar 14 sekunžu intervālu izcēlās Vitālijs Pavlovs un Roberts Bukarts. Spēles turpinājumā vārti tā arī netika gūti, kas ļāva «Dinamo» hokejistiem izcīnīt minimālu uzvaru.

Atgādinām, ka pirmajā pārbaudes spēlē pagājušās nedēļas nogalē Rīgas «Dinamo» hokejisti ar 1:2 atzina Minskas «Dinamo» pārākumu.

Turpinājumā «rīdzinieki» no 14. līdz 18. augustam aizvadīs pārbaudes turnīru Krievijas pilsētā Ņižņijnovgorodā, kur piedalīsies Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kausa izcīņā. Šajā turnīrā bez Rīgas «Dinamo» un vietējās «Torpedo» komandas piedalīsies arī Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā KHL čempionvienība Maskavas «Dinamo» un vēl viens Maskavas klubs «Spartak». Komandas izspēlēs viena riņķa turnīru, bet pēc tam vēl aizvadīs spēles par vietām.

Bet no 25. līdz 29. augustam «Arēnā Rīga» norisināsies tradicionālais turnīrs «Latvijas Dzelzceļa kauss», kurā šogad piedalīsies četras komandas - Rīgas «Dinamo», Jaroslavļas «Lokomotiv», kurā spēlēs arī bijušais Latvijas kluba uzbrukuma līderis Miķelis Rēdlihs, Mitišču «Atlant» un Espo «Blues» no Somijas. Arī šajā turnīrā komandas pirmajā kārtā izspēlēs viena riņķa turnīru, bet pēc tam aizvadīs savstarpējās spēles par vietām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu