Štrombergs: Man pārmet, ka esmu nervozs, bet es jūtos mierīgi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latvijas BMX braucējs Māris Štrombergs sarunā ar Latvijas Televīziju sacīja, ka līdz kvalifikācijas braucieniem olimpiskajās spēlēs vēl ir jāpieslīpē nianses trases apgūšanā.

«Lēnām jāieskrienas. Šodien bija daudz labāk, arī sajutos labāk, bet vēl darbs ir darāms. Ir lietas, pie kurām jāpiestrādā,» saka Štrombergs.

Starta estekāde ir zemāka nekā citās trasēs, bet Māris apgalvo, ka tas neietekmē braukšanu.

«Pa lielam tas neko neizsaka. Tas ietekmē pirmajā treniņā, prasa laiku, lai pierastu, bet vēl neviens nav pieradis. Kādam tas prasa ilgāku laiku, lai pierastu, kādam mazāku,» secina sportists.

«Ir dienas, kad man pārmet, ka esmu nervozs, bet es jūtos mierīgi. Ko tur nervozēt, jāiet ārā un jābrauc par simts procentiem.»

«Ja godīgi, Ķīnā bija foršāk, tas ir mans personīgais viedoklis. Ciemats, trase, viss, kas apkārt trasei un arī laika apstākļi. Šeit ir stingrāk un piesienas par katru sīkumu, bet, protams, tās ir olimpiskās spēles. Pekinā bija mazliet brīvāk,» norāda braucējs, kuram jau šodien Londonā sāksies kvalifikācijas braucieni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu