Krievijas handbolistēm zaudējums un cīņa par medaļām beigusies

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Zaudējumu Londonas olimpisko spēļu sieviešu handbola turnīra ceturtdaļfinālā otrdien piedzīvoja Pekinas Olimpiādes sudraba medaļu ieguvējas Krievijas handbolistes.

Aizvadītajā cīņā Krievijas vienība ar rezultātu 23:24 (11:14) piekāpās Dienvidkorejas izlasei, kas pirms pirms četriem gadiem Pekinā izcīnīja bronzu.

Krievijas izlase vadībā atradās tikai cīņas pirmajās septiņās minūtēs, bet pēc tam visu laiku bija iedzinējās. Rezultātu 23:24 krievietes panāca pašā cīņas pēdējās minūtes sākumā, tomēr pie vēl viena sekmīga raidījuma tā arī netika.

Pusfinālā Dienvidkoreja tiksies ar pašreizējo olimpisko čempionvienību Norvēģiju, kas aizvadītajā ceturtdaļfināla mačā ar 21:19 (9:13) uzvarēja Brazīliju.

Tikmēr otrajā pusfināla pārī spēkiem mērosies Spānija, kas ar 25:22 (13:12) uzvarēja Horvātiju, un Melnkalne, kas ar 23:22 (13:13) pārspēja Franciju.

Zīmīgi, ka Spānija un Melnkalne līdz šim ne reizi nav tikušas pie olimpisko spēļu sieviešu handbola sacensību medaļām.

Pusfināla cīņas notiks ceturtdien.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu