Piemaskavā turīgu vecāku meita izmet pa logu savu bērnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kādā Piemaskavas pilsētiņā no elitāras jaunceltnes desmitā stāva loga māte izmetusi savu bērnu, ziņo Krievijas mediji.

Sieviete uzkāpusi desmitajā stāvā un pa tās logu izsviedusi savu nepilnu mēnesi veco bērniņu, kurš gājis bojā notikuma vietā.

Aculiecinieki stāstījuši, ka no ēkas redzējuši krītam nelielu baltu «saini». Pieejot tuvāk, viņi šausmās sapratuši, ka tas ir bērns.
Mediķi pastāstījuši, ka bērnam nebija izredžu izdzīvot.

Policijai izdevies aizturēt sievieti. Tā izrādījusies kāda 17 gadus veca studente no turīgas ģimenes Aļona Loskotova. Viņa dzīvo mājā, pa kuras logu tika izmests bērns.

Meitenes vecāki esot bijuši «izbrīnīti», izdzirdot, par ko tiek turēta aizdomās viņu meita. Vecāki neesot zinājuši, ka viņu meita ir stāvoklī. Pēc trīs dienām meita esot gatavojusies svinēt savu 18 gadu jubileju.

Ar aizturēto pašlaik strādā psihologi.

Notikuma vietā strādā policija.

Jāatgādina, ka šis nav pirmais gadījums pēdējo mēnešu laikā. 24.jūnijā no 15.stāva loga divus savus mazgadīgos bērnus izmeta Gaļina Rjabkova.

Rjabkova vēlāk skaidroja, ka tā rīkojās, jo bērni viņai esot apnikuši. Pēcāk sieviete aizbildinājās ar grūtajiem ģimenes apstākļiem, kādos viņai un bērniem esot nācies dzīvot.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu