Negaidīti protesti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Harijs Spanovskis priekšnesuma laikā atver līdzpaņemto zāļu skapīti, kurā visiem par pārsteigumu ir četras lietas. 

Andris Kivičs koncerta laikā negaidīti piekauj pats sevi un ar krāsas baloniņu uz tumbas uzraksta «Ļaujiet vīriem raudāt!!!»

Mārtiņš Rītiņš ēdiena punktiņam uz lielā šķīvja piezīmē klāt majonēzes izsaukuma zīmi.

Anatolijs Kreipāns kā strīkers izskrien futbola spēles laikā un viņam ar lūpukrāsu uz muguras rakstīts «Gribu komentēt baletu un dzejas vakars pie manis šodien 6os».

Ždanoka, ēdot restorānā briseles kāpostu zupu, uz salvetes lieliem burtiem uzrakstīja «Latviju Latviešiem!»

Paši pēdējie romantiķi ielavījušies Liepājas lidostā un uz tiešā reisa lidmašīnas uz Teksasu ar krāsu baloniņu uzrakstījuši «Kantrī radies Smiltenē»..

Kombuļu Inese parauj svārkus augšā, a tur starp ciskām iespiests ar nezālēm aizaudzis puķupods uz kura rakstīts - «Nedosim dāņiem ravēt mūsu nezāles.

Aivars Lembergs ar skrituļslidām brauc cauri visai Ventspilij ar uzrakstu uz krekla: «Var gan arī pa bruģi normāli paskrituļot!» Kreklu gan grūti ieraudzīt, jo viņš ar skrituļslidām kājās sēž limuzīnā.

Ģirts Ķesteris «Marijas Stjuartes» izrādē Dailes teātrī iznāk pēdējā cēlienā uz skatuves ar plakātu «Liecieties mierā, es neesmu dakteris Leons!»

Eksprezidents nostājas pie pieminekļa ar karogu, kurā rakstīts: «Man vismaz nav pats dārgākais tualetes papīra turētājs Latvijā!»

<strong>Vairāk lasiet «Radio SWH»  mājaslapā.</strong>

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu