Dienas horoskops: 10.augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dienas horoskops: 10.augusts

AUNS Gaidāmi patīkami pārsteigumi privātajā dzīves jomā. Nav izslēgts, ka nolemsi ar mīļoto cilvēku doties kādā ārzemju ceļojumā. Vakaru veltīsi izklaidēm draugu un radu pulkā.

VĒRSIS Iespējams, priekšniecība tev piedāvās mirkli iekāpt viņu «kurpēs» un ieņemt bosa vietu. Nav izslēgts, ka šī pieredze tevi mudinās uzsākt pašam savu privāto biznesu.

DVĪŅI Pastāv iespēja, ka tev lūgs palīdzīgu roku kāds no vistuvākajiem līdzcilvēkiem, ko, protams, tu neatteiksi. Galvassāpes var sagādāt atvasītes, tāpēc nav izslēgts, ka no darba dosies prom ātrāk kā ierasts.

VĒZIS Šodien priekšplānā izvērtīsies materiālas dabas jautājumi. Nav izslēgts, ka nolemsi meklēt papildus peļņas iespējas. Varbūt ņemsi kredītu kāda vērienīga pirkuma veikšanai.

LAUVA Laba diena, lai pievērstos kāda pasākuma organizēšanai. Veiksmīgi veidosies kontakti ar ārzemniekiem. Nav izslēgts komandējums ārpus dzimtenes robežām.

JAUNAVA Iespējams, nebūsi tajā labākajā garastāvoklī. Tam par pamatu būs kāds saasinājies konflikts ar tuvākajiem līdzcilvēkiem. Tev būs pagrūti pievērsties darba lietu kārtošanai.

SVARI Būsi izklaidīgs, pieļausi ne vienu vien kļūmi savās darbībās, par ko arī nāksies bargi maksāt. Vēlams vairāk pievērst uzmanību savām karjeras izaugsmes iespējām.

SKORPIONS Lielāko uzmanību pievērsīsi savai ģimenei, tāpēc nav izslēgts, ka šo dienu būsi jau laikus rezervējis brīvu, lai darītu visu iecerēto. Aizrausies ar netradicionālām tematikām.

STRĒLNIEKS Iespējams, šodien ne reizi vien sastapsies ar nepatīkamiem tipāžiem. Esi piesardzīgs un atturies no kontaktiem ar mazpazīstamiem cilvēkiem. Vari ņemt dalību jaunos kursos.

MEŽĀZIS Visnotaļ interesanta un notikumiem bagāta diena. Pret uzticētajiem darbiem attieksies ar īpašu atbildības sajūtu. Pastāv iespēja uzlabot karjeru, sociālo statusu.

ŪDENSVĪRS Veiksmīga diena, lai uzsāktu jaunus darbus, ņemtu dalību kāda projekta izveidē. Nobriedīsi kardinālām pārmaiņām savā ikdienas dzīvē. Vakarā dosies izklaidēties draugu kompānijā.

ZIVIS Iespējams, būsi nostādīts kādas lielas izvēles priekšā. Vēlams kārtīgi padomāt pirms pieņemt konkrētu lēmumu. Kāds zīmes pārstāvis var pievērsties garīgas literatūras iegādei un lasīšanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu