Dienas horoskops: 12.augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dienas horoskops: 12.augusts

AUNS Tavi šīs dienas plāni nekādi nesaskanēs ar tuvinieku idejām. Nav izslēgts, ka nonāksi kādā nelielā konfliktā tieši šī jautājuma risināšanā. Vakaru veltīsi saviem hobijiem, interesēm.

VĒRSIS Sirdī brīvie zīmes pārstāvji aktīvi būs uzsākuši savas otrās pusītes meklējumus, kas šodien var izrādīties veiksmīgi. Patiks labi paēst, iespējams, apmeklēsi kādu iecienītu restorānu.

DVĪŅI Daudz laika pavadīsi pārdomājot savu dzīvi – pagātnes un nākotnes jautājumus. Vari pievērsties filozofiska rakstura literatūrai. Atturies no pārmērīgas alkohola lietošanas.

VĒZIS Šodien priekšplānā izvērsīsies privātas dabas jautājumu risināšana. Iespējams, ar mīļoto cilvēku centīsieties salikt punktus uz «i“ savās attiecībās. Nerīkojies emociju vadīts.

LAUVA Tieksies pēc redzesloka paplašināšanas. Kāda Lauva sāks plānot ilgi gaidīto atvaļinājuma ceļojumu. Vakaru veltīsi saviem tuvākajiem līdzcilvēkiem. Esi piesardzīgs vadot automašīnu.

JAUNAVA Neskatoties uz to, ka ir brīvdiena, tev pa galvu maisīsies darba jautājumi. Mājinieki, protams, izrādīs savu nepatiku un tieksies pēc tavas uzmanības, lai ko tas prasītu.

SVARI Būsi visnotaļ romantiskā noskaņojumā. Brīvie Svari meklēs kaislīgus piedzīvojumus, lai kur arī dotos, savukārt sirdī aizņemtie – veltīs šo dienu tikai un vienīgi savam mīļotajam cilvēkam.

SKOPRIONS Šodien nejutīsies savā ādā. Daudz laika veltīsi sevis sakārtošanai. Mīļotais cilvēks tieksies pēc tavas uzmanības, ko arī sniegsi. Laicīgi dosies pie miera, lai izgulētos pirms jaunās darba nedēļas.

STRĒLNIEKS Būsi piedzīvojumu kārs. Katrā ziņā šo dienu nepavadīsi četrās sienās – tieši pretēji dosies kur deguns rāda. Iespējamas jaunas iepazīšanās, varbūt pat romantiskā plānā.

MEŽĀZIS Neskatoties uz to, ka ir brīvdiena, ar prātu jau atradīsies darbā – risinot nepaveiktas lietas. Iespējams, līdzcilvēkiem nāksies mainīt savus plānus tikai tevis dēļ. Atturies no konfliktiem.

ŪDENSVĪRS Būsi ļoti taupīgs, iespējams materiālais stāvoklis nebūs tāds, kādu tu biji iedomājies. Labprātāk šo dienu pavadīsi mājās ar vistuvākajiem cilvēkiem. Patiks labi paēst.

ZIVIS Šodien nebūtu vēlams uzsākt neko jaunu. Vēlams ieklausīties pieredzē bagātāku cilvēku ieteikumos. Vakaru vari pavadīt tuvinieku kompānijā kādā omulīgā kafejnīcā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu