Nedēļas horoskops: 13.-19. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nedēļas horoskops: 13.-19. augusts

AUNS Neļauj savam ugunīgumam un straujumam radīt neuzmanības kļūdas un pārpratumus attiecībās ar līdzgaitniekiem. Sevišķi piesardzīgam vajadzētu būt ar visa veida aprēķiniem. Zvaigznes iesaka atturēties no riskantiem pasākumiem un saglabāt vēsu prātu. Esi atsaucīgāks pret radinieku lūgumiem pēc palīdzības, necenties rast attaisnojumus, lai tikai izvairītos no liekiem apgrūtinājumiem.

VĒRSIS Drošāk izpaud savus radošos talantus un nekautrējies tos nodemonstrēt plašākai publikai. Nav izslēgts, kāds no zīmes pārstāvjiem iegūs patiesi vērā ņemamus panākumus ar mākslu un izklaidi saistītajās jomās. Šoreiz liela nozīme būs arī materiālajai stabilitātei. Iespējams, naudas trūkumus var mudināt uzņemties jaunus pienākumus vai pat meklēt citu darbu. Ja būsi atvērts pārmaiņām, tev izdosies gūt cerēto arī šajā plānā.

DVĪŅI Pret apkārtējiem tu būsi noskaņots ļoti atvērti un pretimnākoši. Arī līdzcilvēki labprāt baudīs tavu sabiedrību, veidos gan lietišķos, gan privātos kontaktus. Ja esi nolēmis apgūt jaunas zināšanas, tad zini, ka šī nedēļa tam ir kā piemērota. Kas attiecas uz ģimenes dzīvi, tad tev vajadzēs nedaudz piebremzēt savu tieksmi pēc brīvības, ja nevēlies izjust pārmetumus no partnera par nepietiekamu uzmanības izrādīšanu.

VĒZIS Centies izturēt visus pārbaudījumus, ar kuriem vari šonedēļ saskarties. Jo mazāk ļausi emocijām noteikt tavus lēmumus, jo ievērības cienīgākus panākumus gūsi. No psiholoģiskā viedokļa skatoties visai sarežģīta nedēļa, jo tev nebūs viegli pieņemt apkārtējo viedokli, kas bieži vien būs absolūti pretējs tavējam. Nav izslēgts, ka tevi pārņems pārdomas par dzīvi. Pie nepieciešamības, izrunājies ar uzticamu cilvēku, lūdz viņa padomu un morālo atbalstu.

LAUVA Tu būsi izcils “dzīves aktieris”, ar savu daiļrunību un iznesīgumu pārliecināsi jebkuru par sevis teikto. Iespējams, ne viens vien apkārtējais tevī saskatīs autoritāti un atbalsta personu. Šis periods ir kā piemērots darbam ar sabiedrību. Droši vari rīkot dažādas prezentācijas un pieņemšanas. Mājas dzīvē no tevis tiks prasītas pastiprinātas rūpes par tuviniekiem, sevišķi attiecībā pret savām atvasītēm.

JAUNAVA Kolektīvās aktivitātes var padarīt tevi nervozu un traucēs pilnvērtīgi koncentrēties uz darbu. Tāpēc centies vairāk laika veltīt individuālām aktivitātēm. Tu labi tiksi galā ar visa veida dokumentāciju. Šonedēļ lieti noderēs tev piemītošā kārtības mīlestība un pedantiskums. Priekšniecība patiesi novērtēs tavu ieguldījumu un varbūt pat piedāvās jaunas izaugsmes iespējas. Brīvdienās centies nedomāt par profesionālo jomu.

SVARI Piemērota nedēļa radošo ieceru īstenošanai. Vari uzsākt jaunus projektus, kuri saistīti ar izklaidi un sadarbību ar masu medijiem. Radīsies iespēja gūt jaunus kontaktus, izcelties kolēģu vidū ar savām zināšanām un atjautību. Arī privātajā sfērā tev nenāksies garlaikoties, jo tur tevi gaida vairāki patīkami pārsteigumi. Biznesa jomas pārstāvjiem labvēlīgāka būs nedēļas izskaņa, kad izdosies pierādīt savu pārākumu pār konkurentiem.

SKORPIONS Ja līdz šim būsi grūti un sūri strādājis, tad šonedēļ būs tava kārta kā nākas izbaudīt savu panākumu rezultātus. Savukārt, tie, kuri būs slinkojuši, tagad rausies melnās miesās. Taču, lai kā arī nebūtu, tu saglabāsi sev raksturīgo enerģiskumu un mērķtiecīgumu. Lai gūtu pēc iespējas ievērojamākus sasniegumus, liec lietā savas pazīšanās un saskarsmes dotības. Materiālajā plānā zvaigznes iesaka būt apdomīgākam.

STRĒLNIEKS Esi gatavs pārmaiņām savā ikdienā. Visticamāk svaigas vēsmas būs jūtamas attiecību lauciņā. Katrā ziņā būsi patīkami pārsteigts par notikumu pavērsienu un labprāt ļausies jauniem piedzīvojumiem. Iespējams, sajutīsi lielāku interesi par psiholoģiju un filozofiju. Darba vidē spēsi lieliski sastrādāties ar līdzgaitniekiem, radīt jaunas idejas un uzņemties jaunus pienākumus.

MEŽĀZIS Ja esi nolēmis īstenot ko jaunu, dari to vairāk savā nodabā un atturies no plašiem komentāriem. Šonedēļ vari nonākt pie secinājuma, ka tev nepieciešamas papildus zināšanas, lai spētu veiksmīgi konkurēt darba tirgū. Nedēļas sākumā vairāk interesēsies par materiālas dabas jautājumiem, savukārt izskaņā tavu uzmanību piesaistīs garīgākas vērtības. Brīvdienās centies atslēgties no ikdienas stresa un pavadīt laiku kopā ar tuviem cilvēkiem.

ŪDENSVĪRS Gandrīz it visā vēlēsies dzirdēt līdzcilvēku viedokli. Zvaigznes iesaka nepārspīlēt ar darba slodzi un vairāk paļauties uz paša lēmumiem. Labāk veiksies tiem, kuru profesionālā darbība saistīta ar tirdzniecību un reklāmas jomu. Vēlams būt piesardzīgam kārtojot visa veida juridiskos jautājumus. Privātajā dzīvē centies izrādīt lielāku interesi par partnera aktivitātēm, viņa pārdzīvojumiem un nākotnes plāniem.

ZIVIS Liela nozīme būs tavam noskaņojumam un spējai pielāgoties jauniem apstākļiem. Centies dzīt prom drūmās domas un kā nākas koncentrēties saviem tiešajiem pienākumiem. Neļauj sīkām nebūšanām izsist sevi no līdzsvara. Vairāk paļaujies uz savām spējām un tici panākumiem. Šonedēļ tu varēsi paļauties uz tuvinieku atbalstu. Kopumā piemērotāks laiks radošajām lietām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu