Kāpostu biezputra

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/johnnystiletto/

Nepieciešams:

1 kg kāpostu
1 kg kartupeļu
300 ml piena
70 g sviesta
1 sīpols
zaļumi
sāls

Pagatavošana:

Kāpostus sagriež, vāra nelielā ūdens daudzumā. Kad kāposti mīksti, pieliek izvārītus, sastampātus kartupeļus, pielej pienu, sāli, zaļumus, sviestu. Ēdamkarotē sviesta apcep sasmalcinātu sīpolu, pieliek biezputrai, uzvāra. Biezputru pasniedz ar kausētu sviestu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu