«VEF Rīga» sāk treniņus un aizvadīs divus turnīrus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga

Latvijas čempioni basketbolā «VEF Rīga» basketbolisti šo piektdien uzsāks gatavošanos jaunajai sezonai un kluba direktore Laila Spaliņa sarunā ar «Apollo» ieskicēja kluba plānus starpsezonā.

Treniņus komanda uzsāks 10. augustā Olimpiskajā sporta centrā Rīgā un vismaz pagaidām nav plānota treniņnometne ārpus Rīgas. Trešdien treneriem bijusi sapulce, kurā precizēts darba plāns un ieskicēts pārbaudes spēļu grafiks.

«Mums ir paredzēti divi turnīri. Pirmais no 6. līdz 9. septembrim norisināsies Kauņā, kur bez vietējā «Žalgiris» piedalīsies arī Vloclavekas «Anwil», «Ņižņij Novgorod» un Južnijas «Himik» no Ukrainas,» stāsta Spaliņa.

«Otrs turnīrs paredzēts Polijā no 14. līdz 16. septembrim, kurā piedalīsies jau minētā «Anwil», Gdiņas «Asseco Prokom», Ļubļanas «Olimpija» un vēl viens klubs. Treneri izskata iespēju aizvadīt vēl vairākas pārbaudes spēles, bet šobrīd konkrētus datumus un pretiniekus nevaru nosaukt.»

«Uz pirmajiem treniņiem ieradīsies visi basketbolisti, izņemot tos spēlētājus, kuri ir aizņemti Latvijas izlasē un gatavojas kvalifikācijas turnīram. No ārzemniekiem nebūs Antans Kavaļauks, kurš piedalās Olimpiādē, bet jaunajiem spēlētājiem kuru katru brīdi jāierodas Latvijā,» norāda direktore.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu